Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1999
Tom
06
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zywnosc funkcjonalna - dodatki - biznes
(
Rutkowski A.
), s. 7-19
artykuł:
Funkcje zywnosci i jej skladnikow w ksztaltowaniu procesow psychologicznych
(
Barylko-Pikielna N.
,
Jawor-Kulesza M.
), s. 20-30
artykuł:
Wartosc odzywcza zywnosci funkcjonalnej
(
Janicki A.
), s. 31-39
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna zywnosci funkcjonalnej w aspekcie jej zywotnosci
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Libudzisz Z.
), s. 40-52
artykuł:
Zywnosc modyfikowana genetycznie - nowy rodzaj zywnosci funkcjonalnej
(
Fornal J.
,
Zdunczyk Z.
), s. 53-62
artykuł:
Rola naturalnych substancji nieodzywczych pochodzenia roslinnego jako skladnikow zywnosci funkcjonalnej
(
Kozlowska H.
,
Troszynska A.
), s. 63-74
artykuł:
Znaczenie biologiczne aktywnych nieodzywczych skladnikow diet w zapobieganiu chorobom cywilizacyjnym
(
Zdunczyk Z.
), s. 75-89
artykuł:
Wykorzystanie owocow i warzyw w produkcji zywnosci funkcjonalnej
(
Czapski J.
), s. 90-101
artykuł:
Zywnosc funkcjonalna z surowcow i produktow tluszczowych
(
Krygier K.
), s. 102-112
artykuł:
Wspolczesne koncentraty witaminowe
(
Macura R.
), s. 113-124
artykuł:
Charakterystyka zywnosci dla grup narodowosciowych, religijnych i spolecznych
(
Jaworska G.
), s. 125-134
artykuł:
System prozdrowotnego zywienia w gastronomii
(
Zalewski S.
), s. 135-149
artykuł:
Przyczyny, kierunki rozwoju i segmentacja rynku zywnosci prozdrowotnej na tle doswiadczen swiatowych
(
Krajewski K.
), s. 150-167
artykuł:
Antagonistyczna aktywnosc bakterii fermentacji mlekowej Lactobacillus acidophilus
(
Klewicka E.
,
Libudzisz Z.
,
Czajka D.
,
Kuc K.
), s. 168-175
artykuł:
Wplyw dodatku inuliny na cechy jakosciowe biojogurtow
(
Wszolek M.
), s. 176-184
artykuł:
Zdrowotne aspekty chleba z dodatkiem nasion lnu oleistego
(
Gambus H.
,
Borowiec F.
,
Gambus F.
,
Zajac T.
), s. 185-194
artykuł:
Wzbogacone w selen pieczywo na zakwasach
(
Diowksz A.
,
Peczkowska B.
,
Ambroziak W.
,
Wlodarczyk M.
), s. 195-203
artykuł:
Technologiczne mozliwosci produkcji konserw rybnych o cechach zywnosci funkcjonalnej
(
Bykowski P. J.
,
Kolodziejski W.
,
Nadolna I.
,
Pawlikowski B.
,
Przygoda B.
), s. 204-213
artykuł:
Charakterystyka skladu wybranych koncentratow oligosacharydow o wlasciwosciach funkcjonalnych
(
Krol B.
,
Klewicki R.
), s. 214-222
artykuł:
Zywnosc funkcjonalna i nauka o zywnosci funkcjonalnej - podsumowanie dyskusji panelowej
(
Barylko-Pikielna N.
), s. 223-227
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.