Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1997
Tom
50A
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Rola jakosci sensorycznej w ocenie potraw
(
Janitz W.
,
Korczak J.
,
Pokorny J.
), s. 4
artykuł:
Historia dluga jak swiat
(
Pokorska B.
), s. 10
artykuł:
Tluszcze w procesach kulinarnych. II.Tluszcze specjalne
(
Zalewski S.
), s. 12-13
artykuł:
Paszport na swiatowe rynki
(
Berdowski J. B.
), s. 14
artykuł:
Od rabanki po kawior
(
Wiernicki W.
), s. 16-17
artykuł:
Czyste jest piekne
, s. 19
artykuł:
Najdluzsza kronika polskiej gastronomii
, s. 22-23
artykuł:
50 lat z Wami
(
Piotrowski J. P.
), s. 24-25
artykuł:
Jubilat gral pierwsze skrzypce
(
Jarosinski S.
), s. 26-27
artykuł:
Obiad tzw. na miescie
(
Tyrmand L.
), s. 28-29
artykuł:
Dawnych wspomnien czar
(
Czajka I.
), s. 30
artykuł:
CyBer - szlagierem dyskotek
(
Zatorski S.
), s. 32
artykuł:
Bogactwo smakow i zapachow
(
Zatorski S.
), s. 34-35
artykuł:
Zew przedmiescia
(
Wojciechowska T.
), s. 38-39
artykuł:
Jak za krola Sasa
, s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.