Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Wplyw kultur starterowych na zmiany poziomu wybranych ksenobiotykow podczas utrwalania surowcow pochodzenia zwierzecego
(
Steinka I.
,
Przybylowski P.
), s. 5-15
artykuł:
Wlasciwosci tworzywa sporzadzonego z polietylenu i skrobi modyfikowanych chemicznie
(
Golachowski A.
,
Leszczynski W.
), s. 16-25
artykuł:
Przewidywanie barwy mieszanin roztworow czerwonych barwnikow buraka cwiklowego i karmelu
(
Czapski J.
,
Limanowka-Jacygrad D.
,
Miller A.
), s. 26-35
artykuł:
Chromatograficzny rozdzial izomerow tyrozyny. O-tyrozyna jako produkt radiacyjnej hydroksylacji fenyloalaniny i wskaznik napromieniowania zywnosci
(
Zegota A.
,
Zegota H.
), s. 36-44
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna mleka krowiego znajdujacego sie poza oficjalnym obrotem
(
Grega T.
,
Sady M.
,
Siemek S.
), s. 45-51
artykuł:
Ocena jakosci serow - oszczypkow produkowanych na Podhalu
(
Paciorek A.
,
Drozdz A.
), s. 52-57
artykuł:
Ocena efektywnosci dzialan reklamowych na rynku tluszczow stolowych w Polsce
(
Swiatkowska M.
,
Krajewski K.
), s. 58-66
artykuł:
Wplyw wysokich cisnien na mieso
(
Skrabka-Blotnicka T.
), s. 67-74
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 75-77
artykuł:
Dr Alina Surmacka-Szczesniak doktorem honoris causa Akademii Rolniczej w Poznaniu
(
Pikul J.
), s. 78-81
artykuł:
Prof.zw.dr hab.inz. Zdzislaw Edmund Sikorski doktorem honoris causa Akademii Rolniczej w Szczecinie
(
Kolakowski E.
), s. 82-85
artykuł:
XXVIII Sesja Naukowa KTiChZ PAN Postepy w technologii i chemii zywnosci
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Sikora T.
), s. 92-95
artykuł:
Prof.dr hab. Olga Ilnicka-Olejniczak
(
Czuba J.
), s. 96-97
artykuł:
Prof.dr Wieslaw Rzedowski
(
Czuba J.
), s. 98-99
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.