Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
1998
Tom
33
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
VI Konferencja Naukowa nt. Postepy w technologii tluszczow roslinnych. Olej rzepakowy - technologia i jakosc u progu roku 2000
(
Ptasznik S.
), s. 3-4
artykuł:
Problemy produkcji, badan oraz jakosci oleju rzepakowego na Litwie
(
Janulis P.
,
Makareviciene V.
), s. 7-15
artykuł:
Porownanie poziomu izomeryzacji geometrycznej i pozycyjnej przy uwodornieniu oleju rzepakowego w roznych temperaturach
(
Jakubowski A.
,
Braczko M.
), s. 16-32
artykuł:
Zmiany struktury kwasow tluszczowych oleju rzepakowego w procesie dezodoryzacji
(
Ptasznik S.
), s. 33-43
artykuł:
Fosfolipidy a skutecznosc odszlamowywania oleju rzepakowego
(
Platek T.
), s. 44-55
artykuł:
Przemyslowy przerob nasion rzepaku tzw. zoltonasiennego
(
Minkowski K.
), s. 56-60
artykuł:
Praktyczne aspekty oznaczania skladu kwasow tluszczowych w olejach i tluszczach
(
Jerzewska M.
), s. 61-73
artykuł:
Poziom pierwiastkow sladowych w olejach jadalnych
(
Wegrzyn E.
,
Borys M.
,
Obiedzinski M. W.
), s. 74-81
artykuł:
Sterole w olejach roslinnych i ich znaczenie biologiczne
(
Braczko M.
,
Jakubowski A.
), s. 82-85
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.