Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
1997
Tom
06
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Lifetime yield and herd life for crosses of Friesian strains in Poland
(
Zarnecki A.
,
Norman H. D.
,
Jamrozik J.
), s. 1-11
artykuł:
Correlation between the relative permittivity, conductivity, and qualitative indicators of bull and boar ejaculates
(
Machal L.
,
Krivanek I.
,
Chladek G.
,
Dolezal P.
), s. 13-22
artykuł:
Evaluation of three rape seed commodities in the rumen of steers. 1. Degradation of dry matter and crude protein and disappearance of amino acids in situ
(
Sudekum K. H.
,
Andree H.
), s. 23-40
artykuł:
Evaluation of three rape seed commodities in the rumen of steers. 2. Degradation of fibre fractions and disappearance of macrominerals in situ
(
Sudekum K. H.
,
Andree H.
,
Hohler D.
), s. 41-52
artykuł:
Disappearance of amino acids from the gastro-intestinal tract of dairy cows fed soyabean meal or fish meal diets
(
Schroder A.
,
Sudekum K. H.
,
Brandt M.
,
Gabel M.
), s. 53-69
artykuł:
Effect of sex on feed intake, growth and nutrients digestibility in Blackhead sheep fed complete mash rations of crop residues
(
Aregheore E. M.
), s. 71-79
artykuł:
A note on reproductive performance of feedlot heifer-calves fed according to two daily feeding frequencies
(
Macgado C.
,
Matoso H.
,
Auza N.
), s. 81-85
artykuł:
Effect of a chromium yeast supplement in growing-finishing pig diets on performance, carcass traits and fatty acid composition of adipose tissue
(
Grela E. R.
,
Studzinski T.
,
Rabos A.
,
Winiarska A.
,
Dziduch J.
), s. 87-100
artykuł:
Characteristics of meatness traits in six generations of ducks in conservative groups
(
Ksiazkiewicz J.
), s. 101-108
artykuł:
Chemical composition, energy value for chickens, and protein utilization in rats of rapeseed expeller cakes produced by different pressing technologies
(
Smulikowska S.
,
Pastuszewska B.
,
Mieczkowska A.
,
Ochtabinska A.
), s. 109-121
artykuł:
Chemical composition and carbohydrate content of several varieties of faba bean and pea seeds
(
Gdala J.
,
Buraczewska L.
), s. 123-135
artykuł:
Chemical composition and protein digestibility of chloroplastic concentrates from lucerne juice coagulated using various methods
(
Baraniak B.
), s. 137-144
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.