Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2003
Tom
55
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Trzydziesci lat Zakladow Miesnych w Lukowie
(
Lekawski K.
), s. 10-11
artykuł:
Postepy w swiatowej normalizacji miesa w tuszach i elementach handlowych
(
Tyszkiewicz S.
), s. 12
artykuł:
Glowne problemy przygotowania wnioskow w ramach programu SAPARD
(
Pisula A.
,
Urban R.
,
Giembicki S.
), s. 18-21
artykuł:
Czynniki wplywajace na jakosc miesa wolowego
(
Nowak D.
,
Korzeniowski W.
), s. 22-24
artykuł:
Tluszcz srodmiesniowy a jakosc konsumpcyjna miesa
(
Daszkiewicz T.
,
Wajda S.
,
Bak T.
), s. 26-27
artykuł:
Marketing wewnetrzny w przedsiebiorstwach przemyslu miesnego
(
Urban S.
), s. 30
artykuł:
Historia konserwowania miesa. Cz.II
(
Znamirowska A.
,
Zin M.
), s. 34-36
artykuł:
Program hodowlany Grupy ANIMEX
, s. 44-45
artykuł:
Z dzialalnosci Polskiej Federacji Producentow Zywnosci
, s. 45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.