Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Cholesterol a zdrowie
(
Piesiewicz H.
), s. 2-3
artykuł:
Witamina C [cz.I] - historia odkrycia
(
Piesiewicz H.
), s. 4-5
artykuł:
Interakcje makroskladnikow maki pszennej pod wplywem krajowego polepszacza piekarskiego. Czesc I. Przemiany skladnikow bialkowych i tluszczowych
(
Soral-Smietana M.
,
Fornal J.
,
Rozad M.
), s. 6-8
artykuł:
Znakowanie towarow etykietami transportowymi EAN
(
Kosmacz-Chodorowska A.
), s. 9-11
artykuł:
Taniej, wygodniej, zdrowiej
(
Debiecki S.
), s. 16
artykuł:
Oryginalna metoda ogrzewania pieca piekarskiego
(
Jarosz K.
,
Jarosz Z.
), s. 17-18
artykuł:
1995 rok w miedzynarodowym przemysle cukierniczym
, s. 18-19
artykuł:
Propak'96
, s. 25
artykuł:
Produkty mleczarskie do wyrobu karmelkow i pomadek
(
Slomczykowski J.
), s. 26-27
artykuł:
Wypiek listka waflowego
(
Boreczek J.
), s. 28-29
artykuł:
Najlepsi uczniowie - piekarze i ciastkarze - wybrani
(
Kania P.
), s. 30-32
artykuł:
Intersuc'96
(
Kania P.
), s. 33
artykuł:
Interpiek'96
(
Petrykowski P.
), s. 34-35
artykuł:
Tedmar - elegancja w pracy
, s. 36-37
artykuł:
Najnowsze osiagniecia w dziedzinie zamiennikow tluszczow
, s. 37
artykuł:
Historia cukierkow
, s. 40
artykuł:
Kwartet proponuje walki do ciasta
, s. 41
artykuł:
Lody tradycyjne - zagrozenia i szanse
(
Kawalec R.
), s. 42-43
artykuł:
Semifreddo typu Mousse
(
Krason E.
,
Paczynska B.
), s. 44-45
artykuł:
Aktywne formy sprzedazy
(
Polak E.
), s. 45
artykuł:
Lodziarnia miesiaca
(
Kania P.
), s. 46-47
artykuł:
Kurs lodziarski
, s. 48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.