Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2000
Tom
48
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Technologie ciastkarskie a zagrozenie paleczkami Salmonella
(
Staszewska E.
,
Janik M.
), s. 3-5
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna zywnosci
(
Libudzisz Z.
), s. 6-8
artykuł:
Propozycje nowych norm na maki pszenne i zytnie
, s. 10
artykuł:
Ocena przydatnosci krajowej maki i pieca obrotowego do produkcji dwuwarstwowego chleba plackowego
(
Abdalla M.
,
Cichon R.
), s. 13-15
artykuł:
Rada Prezesow o przyszlosci piekarstwa spoldzielczego
(
Zdrojowy W.
), s. 16
artykuł:
Nasi w Saarbrucken
(
Podskarbi G.
), s. 18
artykuł:
Jubileusz 80-lecia
(
Bielecki J. A.
), s. 20
artykuł:
Certyfikaty wreczono juz po raz 9
, s. 22
artykuł:
Fawor: dobra firma z tradycjami
, s. 23
artykuł:
Kakao
(
Gasparska R.
), s. 31
artykuł:
Aspekty surowcowe, technologiczne i mikrobiologiczne produkcji proszku kakaowego
(
Trojanowska K.
,
Trojan E.
), s. 32-35
artykuł:
Poziom jest coraz wyzszy
(
Kania-Lentes P.
), s. 37-41
artykuł:
Miss truskawka
(
Piesiewicz H.
,
Wasiluk M.
), s. 50-53
artykuł:
Pokazy dla cukiernikow
, s. 56
artykuł:
Wyroznienie dla Edyty
, s. 58
artykuł:
Co i jak produkowac oraz jak negocjowac
(
Polak E.
), s. 62-65
artykuł:
Najnowsze wynalazki dotyczace produkcji lodow i deserow mrozonych oraz innych wyrobow przemyslu cukierniczego i piekarskiego
(
Budner A.
), s. 66-67
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.