Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2008
Tom
62
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Jak skutecznie szukac miejsca dla nowych produktow?
(
Mruk H.
), s. 2
artykuł:
Zapewnienie bezpieczenstwa zywnosci w sytuacji zmieniajacego sie rynku pracy
(
Zadernowski M. R.
,
Zadernowska A.
,
Obiedzinski M.
,
Zadernowski R.
), s. 8-10
artykuł:
Tekstura zywnosci. Czesc I - Wybrane metody instrumentalne
(
Marzec A.
), s. 12-15
artykuł:
Prognozowanie mikrobiologiczne w lancuchu zywnosciowym
(
Godlewska K.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 16-19
artykuł:
Analiza zanieczyszczen oraz dobor srodkow myjaco-dezynfekujacych
(
Piepiorka J.
), s. 20
artykuł:
Malopolskie Centrum Monitoringu i Atestacji Zywnosci
(
Cieslik E.
,
Topolska K.
,
Gajda I.
), s. 27
artykuł:
Automatyka Festo dla przemyslu spozywczego
, s. 28-29
artykuł:
Legionella zagraza pracownikom przemyslu spozywczego
(
Majczyna D.
), s. 30
artykuł:
Podstawy skutecznego mycia rak
(
Dzwolak W.
), s. 36-39
artykuł:
Dowod pochodzenia
(
Commarmond C.
), s. 40-41
artykuł:
Sander Gourmet to gwarancja jakosci
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 44-45
artykuł:
Kodeks postepowania administracyjnego w urzedowej kontroli zywnosci
(
Taczanowski M.
), s. 46-50
artykuł:
Konferencja European Food Art w Polsce
, s. 50
artykuł:
Od granatow do dziur w serze
, s. 51
artykuł:
Gdzie szukac oszczednosci podatkowych
(
Kukawska M.
), s. 52
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.