Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Zasady postepowania w produkcji pieczywa z maki z porosnietego ziarna
(
Ambroziak Z.
,
Szof A.
), s. 2-3
artykuł:
Zloto Polagry dla Hanki i Wolczyna
, s. 8
artykuł:
Sukces Polakow na Mistrzostwach Swiata Mlodych Cukiernikow w Mediolanie
, s. 8
artykuł:
Slaski chleb dozynkowy
, s. 10-11
artykuł:
Hiob bylby dzis rzemieslnikiem
(
Mart M.
), s. 12-13
artykuł:
Katowiccy cukiernicy w Strasbourgu
, s. 13
artykuł:
Izba Rzemieslnicza w Katowicach
(
Ilewicz J.
), s. 14-15
artykuł:
Tradycja i nowoczesnosc u katowickich rzemieslnikow
(
Ilewicz J.
), s. 16-18
artykuł:
Decydujacy pozostaje kunszt
, s. 19
artykuł:
Jak gigant przeksztalcil sie w OPNAL
, s. 20
artykuł:
Sweet Land - najwieksze slaskie torty
, s. 21
artykuł:
Slaskie lakocie
, s. 22-23
artykuł:
Szkolnictwo, czyli gdzie ucza sie katowiccy piekarze i cukiernicy
, s. 24-26
artykuł:
O ksztalceniu zawodowym mlodziezy
(
Kania P.
), s. 26
artykuł:
Wspierajmy Muzeum Chleba
, s. 28-29
artykuł:
Polmarkus - partner, na ktorego mozna liczyc
, s. 30-31
artykuł:
Mestrukton-Pol oferuje maszyny piekarskie i cukiernicze
, s. 32
artykuł:
Generatory pary do komor rozrostu
, s. 33
artykuł:
Chopin - kawiarenka inna niz wszystkie
(
Lazarowicz A.
), s. 34-35
artykuł:
Italiana - tam zjesz 40 smakow lodow codziennie
(
Kania P.
), s. 36-37
artykuł:
Najlepsze lody na Slasku
, s. 38
artykuł:
Czekolada beztluszczowa - zadania dla wspolczesnych alchemikow
, s. 39
artykuł:
Kwartet poleca zel i decorgel firmy Fruibel Industry
, s. 40
artykuł:
Teoria i praktyka produkcji lodow. Lody owocowe [cz.II]
(
Kawalec R.
), s. 42-45
artykuł:
Normalizacja kodeksu pracy
(
Paprocki J.
), s. 46
artykuł:
Znak towarowy czy marka?
, s. 47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.