Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
7
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
7
artykuł:
Podsumowanie 47. Miedzynarodowego Kongresu Nauki o Miesie i Technologii w Krakowie
(
Klossowska B.
), s. 4
artykuł:
Nowa siedziba Wydzialu Technologii Zywnosci SGGW
(
M.S.
), s. 12
artykuł:
Nowe technologie w przemysle miesnym. Seminarium firm Mogunta-Polska oraz Rettenmaier Polska
(
W.B.
), s. 14
artykuł:
Polagra-Food 2001
(
W.B.
), s. 18
artykuł:
Sadrob SA zlotym medalista targow Polagra-Food 2001
(
J.L.
,
S.M.
), s. 28-29
artykuł:
Technika wysokich cisnien. Czesc 2. Przyklady zastosowania w przemysle miesnym
(
Haack E.
,
Heinz V.
), s. 32-35
artykuł:
Rozmrazanie miesa. Metoda energooszczedna
, s. 36
artykuł:
Mieso strusi afrykanskich - wlasciwosci technologiczne
(
Slowinski M. P.
,
Adamczak L.
,
Andrzejczyk J.
), s. 38
artykuł:
Rozbior bez podzialu kregoslupa. Postepowanie z surowcem wysokiego ryzyka
, s. 42-43
artykuł:
Przechowywanie miesa w warunkach chlodniczych. Wiele pytan wciaz wymaga odpowiedzi
(
Schwagele F.
), s. 44-45
artykuł:
Metody peklowania bezazotynowego. Zastapienie tradycyjnego procesu
(
Pegg R. B.
,
Fisch K. M.
,
Shahidi F.
), s. 46
artykuł:
Poprawa trwalosci i bezpieczenstwa przetworow miesnych. Zastosowanie kwasu mlekowego i jego soli
(
Brinkmann W.
), s. 54-57
artykuł:
47. Miedzynarodowy Kongres Nauki i Technologii Miesa
(
Tyburcy A.
,
Pisula A.
), s. 58-59
artykuł:
Mieso - towar szczegolnie wrazliwy
, s. 60-62
artykuł:
Utylizacja sciekow zawierajacych tluszcze - nowe mozliwosci technologiczne dzieki wirowkom Sorticanter-K firmy Flottweg
, s. 64
artykuł:
Racjonalnosc i oszczednosc - przyszlosciowe rozwiazanie automatyzacyjne produkcji [CIM] w Zakladach Miesnych Richter Fleischwaren OHG
, s. 65
artykuł:
Firma Multivac na targach Polagra-Food 2001
, s. 66
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.