Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2000
Tom
48
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Krajowy rynek zboza
(
Jurga R.
), s. 6-7
artykuł:
Dlaczego nalezy wdrazac dobra praktyke produkcyjna, a w szczegolnosci dobra praktyke higieny
(
Piesiewicz H.
), s. 8-9
artykuł:
Nowosci w ofercie Puratos Polska
(
Kosiorek G. M.
), s. 10-11
artykuł:
Kredyty proekologiczne na modernizacje piekarni
(
Gubala W.
), s. 16
artykuł:
Czy potrzebne sa specjalne uprawnienia?
(
Gubala W.
), s. 19
artykuł:
Wplyw wody na wlasciwosci fizyczne ciasta pszennego
(
Jarosz K.
), s. 20-21
artykuł:
Jak swietowali piekarze w Szczecinie
(
Bielecki J. A.
), s. 22-23
artykuł:
Szczecinianie w Szwajcarii
(
Ogorkiewicz I.
), s. 24
artykuł:
Szkolenie w Austrii
(
Ogorkiewicz I.
), s. 25
artykuł:
Rzemieslnicze piekarnie-barki w USA
, s. 26-27
artykuł:
Lecytyna - dodatek doskonaly
(
Soltysiak B.
), s. 32
artykuł:
Mieszalki Diosna - sposob na wysoka jakosc pieczywa
, s. 33
artykuł:
Nowoczesne, spiralne miesiarki stacjonarne i z dziezami wyjezdnymi
, s. 35-37
artykuł:
Z Polinem w XXI wiek
, s. 38-39
artykuł:
Higiena, ekonomika i wygoda
, s. 40
artykuł:
Jubileusz Ziarnex-u
, s. 44-45
artykuł:
Wyroby czekoladowe
(
Gasparska R.
), s. 46-47
artykuł:
Eko, bio i dietetyczne
, s. 47
artykuł:
Rozne tendencje rozwojowe w branzy cukierniczej
, s. 48
artykuł:
Coraz silniejsza propozycja marek handlowych
, s. 50
artykuł:
Przemysl cukierniczy u progu nowego tysiaclecia
(
Lazarowicz A.
), s. 51
artykuł:
Przedsiebiorstwo Przemyslu Cukierniczego Tago
(
Gasparska R.
), s. 54-57
artykuł:
Dropowe szalenstwo
(
Wytrykus A.
), s. 58
artykuł:
Kwiaty swieze, kandyzowane czy sztuczne?
(
Kania-Lentes P.
), s. 60-61
artykuł:
Espresso czy cappuccino?
, s. 62
artykuł:
Dziekujemy dobroczyncom
(
Ogorkiewicz I.
), s. 66
artykuł:
Kolejna promocja
(
Lewandowska J. B.
), s. 68
artykuł:
Rola substancji slodzacych w lodach
(
Polak E.
), s. 72-74
artykuł:
Korzystac z Internetu
(
Gasparski P.
), s. 79
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.