Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2004
Tom
56
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Polska gospodarka miesna w przeddzien integracji z Unia Europejska
(
Urban R.
), s. 10-14
artykuł:
Produkty sojowe firmy 'Cargill' jako funkcjonalne i ekonomiczne dodatki w produkcji wyrobow miesnych
, s. 17
artykuł:
Stan dostosowania zakladow miesnych i drobiarskich do wymagan unijnych
(
Jarecki A.
), s. 18-19
artykuł:
Mozliwosci zastosowania transglutaminazy w przemysle miesnym
(
Cegielka A.
), s. 20-22
artykuł:
Klasyfikacja tusz wieprzowych: fakty, opinie, komentarze
(
Komender P.
), s. 26-27
artykuł:
Ocena zawartosci tkanki tluszczowej w poltuszach wieprzowych
(
Szorc J.
), s. 28-29
artykuł:
Bezpieczna klasyfikacja tusz wieprzowych
, s. 34-35
artykuł:
Ocena cech fizycznych i chemicznych miesa kurczat brojlerow
(
Gornowicz E.
,
Dziadek K.
), s. 36-37
artykuł:
Wymagania prawne w zakresie ochrony srodowiska
(
Pochyluk R.
), s. 38-39
artykuł:
Zaklady Miesne MAZURY SA juz w Unii
(
Lekawski K.
), s. 40-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.