Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Przydatnosc sensorycznej metody profilowej w interpretacji preferencji konsumenckich wybranych produktow
(
Matuszewska I.
,
Szczecinska A.
,
Barylko-Pikielna N.
), s. 5-21
artykuł:
Wyznaczanie powierzchni wlasciwej [SBET] skrobi przy zastosowaniu metody niskotemperaturowej adsorpcji azotu
(
Fortuna T.
,
Juszczak L.
,
Matula D.
,
Wodnicka K.
), s. 22-30
artykuł:
Kinetyka suszenia jablek pokrytych blonami pektynowymi
(
Lenart A.
,
Piotrowski D.
,
Domanski J.
), s. 31-47
artykuł:
Wplyw zroznicowanego udzialu bialka, tluszczu i hydrokoloidow na wybrane wyrozniki funkcjonalno-technologiczne kutrowanych kielbas parzonych
(
Pietrasik Z.
), s. 49-64
artykuł:
Pozostalosci aflatoksyny M1 w krajowym mleku w proszku i odzywkach dla dzieci
(
Domagala J.
), s. 65-70
artykuł:
Wlasciwosci funkcjonalne i zastosowanie karagenow w mleczarstwie
(
Gustaw W.
,
Mleko S.
), s. 71-80
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 81-85
artykuł:
Prof. dr hab. Adolf Horubala doktorem honoris causa Szkoly Glownej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
(
Rutkowski A.
), s. 86-88
artykuł:
Konferencja na temat projektow badawczych w zakresie nauki o zywnosci
(
Rutkowski A.
), s. 94-95
artykuł:
Analiza sensoryczna i jej zastosowanie
(
Barylko-Pikielna N.
), s. 96-99
artykuł:
Dzialalnosc Polskiego Towarzystwa Technologow Zywnosci w kadencji 1994-1997
, s. 100-108
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.