Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Promar - dostawca zaawansowanych technologii
(
Wcislinska B.
), s. 12-13
artykuł:
Gwarancja czystosci
(
Slowinski M. P.
), s. 14-15
artykuł:
Wedzenie pod kontrola - bezpiecznie i ekonomicznie
(
Vogel U.
,
Barwinkel K.
), s. 16
artykuł:
Wegierskie trwale kielbasy surowe. Glowne cechy wegierskich przetworow miesnych o wysokiej jakosci
(
Incze K.
), s. 26
artykuł:
Procesy zwiazane z przetwarzaniem miesa w wilkach. [czesc czwarta] Procesy zachodzace w poszczegolnych plaszczyznach ciecia zestawu tnacego wilka
(
Haack E.
,
Schnackel W.
,
Haack O.
), s. 44
artykuł:
Zastosowanie azotynow i azotanow w ekologicznym przetworstwie miesa
(
Lucke K.
), s. 50-54
artykuł:
Akceptacja konsumencka miesa knurow
(
Kuhne D.
), s. 55
artykuł:
Dokrawanie fileta z kurczat za pomoca systemu ScanTrim firmy Scanvaegt
(
Bielinski T.
), s. 56-57
artykuł:
Powloki jadalne nanoszone przez zanurzenie
(
Ossege S.
,
Pogodda H. J.
), s. 58-59
artykuł:
Przedluzenie trwalosci produktow miesnych
(
Nitsch P.
), s. 60
artykuł:
Mikroflora swiezego i przechowywanego w warunkach chlodniczych miesa wieprzowego
(
Pichner R.
), s. 60
artykuł:
Zastosowanie bialek roslinnych w produkcji wyrobow miesnych
(
Nitsch P.
), s. 62-63
artykuł:
Produkty z miesa strusia
(
Nitsch P.
), s. 62
artykuł:
Kruchosc miesa
(
Nitsch P.
), s. 62
artykuł:
Kontrola czystosci powierzchni. Ocena skutecznosci barwnego testu paskowego
(
Goll M.
,
Kratzheller B.
,
Bulte M.
), s. 64-66
artykuł:
Srodki trwale w systemie CSB - pelna integracja z modulem zarzadzania serwisem maszyn i urzadzen
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 68
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.