Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Olsztynskie zmagania mlodych adeptow sztuki kulinarnej
(
Borowski J.
,
Ras U.
), s. 20
artykuł:
Logistyka'99
, s. 24
artykuł:
Gastro-Hotel-Relax'99
, s. 25
artykuł:
Polfood'99
, s. 26
artykuł:
Ustawa o uslugach turystycznych
(
Mikuta B.
), s. 29-30
artykuł:
Marriott dynamiczny rozwoj w najblizszych pieciu latach
(
Jarofke H. J.
), s. 31-32
artykuł:
Pochwala ryzu
(
Kowalczuk I.
), s. 37-39
artykuł:
Bemary - przeglad oferty rynkowej
, s. 40-42
artykuł:
Drob w gastronomii - wczoraj, dzis, jutro
(
Borowski J.
), s. 45-46
artykuł:
Jakosc zrodlem postepu
(
Kierebinski C.
), s. 47
artykuł:
Master Foods Polska
(
Goscieta M.
), s. 49-50
artykuł:
Umiejetnosc picia i serwowania wina
(
Usak P.
), s. 51-53
artykuł:
Jakie szklo?
(
Czarnacka A.
), s. 54-55
artykuł:
X rocznica hotelu Holiday Inn w Warszawie
, s. 66
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.