Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
1992
Tom
01
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Obciazenia rozdrabniajace nasiona zboz w warunkach quasi-scinania
(
Flizikowski J.
), s. 5-8
artykuł:
Wplyw zroznicowanego skladu mieszanek bobiku z kukurydza na jakosc otrzymanych ekstruderatow
(
Jamroz J.
), s. 9-11
artykuł:
Wlasciwosci fizyczne aglomerowanego mleka w proszku
(
Lenart A.
,
Ruszkowska E.
), s. 13-14
artykuł:
Analiza metod przetworstwa serwatki.Badania procesu krystalizacji alfa-laktozy na podlozach metalicznych
(
Popko H.
,
Hys L.
,
Popko R.
), s. 15-17
artykuł:
Analiza morfologiczna jako podstawa konstruowania zespolow tnacych do materialow spozywczych
(
Milanowski J.
,
Dawidowicz I.
), s. 19-21
artykuł:
Metoda odzyskiwania past spozywczych z instalacji przemyslowych
(
Pruska-Kedzior A.
,
Wagrowski Z.
), s. 23-25
artykuł:
Urzadzenie do uplastyczniania miesa
(
Dolatowski Z.
,
Stasiak D.
), s. 27-29
artykuł:
Przeglad rozwiazan konstrukcyjnych ekstruderow paszowych
(
Moscicki L.
,
Bigelmajer D.
), s. 31-33
artykuł:
Badanie wplywu zaworow homogenizujacych na stopien homogenizacji sokow owocowo-warzywnych
(
Popko H.
,
Komsta H.
,
Popko R.
,
Mahamid Y.
), s. 35-37
artykuł:
Uniwersalne zasady konstrukcji maszyn przemyslu spozywczego
(
Popko H.
,
Popko A.
), s. 39-40
artykuł:
Potrzeby elektroenergetyczne wybranych technologii produkcji rolniczej
(
Baczek T.
,
Orlinski J.
), s. 41-43
artykuł:
Badania nad zuzyciem energii w procesie rozmnazania blokow rybnych
(
Kawka T.
,
Debski J.
), s. 45-47
artykuł:
Badania zawartosci mikroelementow w produktach spozywczych przy zastosowaniu metod instrumentalnych
(
Popko R.
), s. 51-52
artykuł:
Ocena przeplywomierza tlokowego cieczy spozywczych
(
Wagrowski Z.
,
Mroczkowski A.
,
Pruska-Kedzior A.
), s. 53-54
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.