Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1994
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Mariaz tradycji z nowoczesnoscia
(
Witek M.
), s. 2-3
artykuł:
Produkcja przetworow z miesa rozdrobnionego
, s. 3-5
artykuł:
Wymagania higieniczne podczas przetwarzania miesa
, s. 6-10
artykuł:
Uwazac na szkodliwe insekty i gryzonie
, s. 10-12
artykuł:
Wstepne pakowanie miesa i wedlin
, s. 13-15
artykuł:
Komputery moga podolac roznorodnym zadaniom
, s. 16-18
artykuł:
Rachunek kosztow ujawnia zrodla zyskow i strat
(
Fuchs M.
), s. 18-19
artykuł:
W pelni zautomatyzowana kontrola danych zakladowych
, s. 22-26
artykuł:
Kultury starterowe do produkcji kielbas surowych
, s. 28-32
artykuł:
Gazy techniczne w przetworstwie miesa
, s. 34-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.