Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Olsztynski indyk
, s. 10
artykuł:
Dodatki funkcjonalne o gwarantowanej jakosci
, s. 14-15
artykuł:
Wedzenie przetworow miesnych. Innowacje zgodne z wymogami ochrony srodowiska
, s. 18-20
artykuł:
Oszolamianie nieodwracalne. Nowe opracowania i metody techniczne
, s. 24
artykuł:
Warunki higieniczne otrzymywania miesa odzyskanego mechanicznie
, s. 26
artykuł:
Wplyw odleglosci fermy od zakladu ubojowego i czasu oczekiwania na uboj na wlasciwosci technologiczne miesa kurczat
(
Slowinski M.
,
Krol G.
), s. 30
artykuł:
Dojrzewanie miesa w warunkach tlenowych i beztlenowych
, s. 36
artykuł:
Pasty miesne light do smarowania pieczywa
, s. 46-48
artykuł:
Zywnosc typu cook-chill. Ryzyko mikrobiologiczno-higieniczne produkcji
, s. 50-52
artykuł:
Powstawanie bombazy zamrazalniczych w konserwach
, s. 54-55
artykuł:
Izolowane bialko z soi nie modyfikowanej genetycznie
, s. 62
artykuł:
Wplyw niektorych parametrow technicznych kutra na jakosc farszow i wedlin drobnorozdrobnionych
(
Dolata W.
), s. 66
artykuł:
Blonnik pszenny - nowe mozliwosci w przetworstwie miesa
, s. 72
artykuł:
Konsumpcja miesa i przetworow miesnych
, s. 74
artykuł:
Ostatnie pol wieku starorynkowych jatek rzeznickich w Poznaniu
(
Pezacki W.
), s. 86-88
artykuł:
System utrzymania higieny P3-Topax Integral
, s. 98
artykuł:
Rodzina kutrow Tajfun do produkcji farszow miesnych i podrobowych
, s. 100
artykuł:
Efektywne zarzadzanie przedsiebiorstwem z systemem CSB
, s. 102
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.