Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1995
Tom
04
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Occurrence and noxiousness of mycotoxins in European foods
(
Bohm J.
)
artykuł:
Some biochemical and nutritional studies on the effect of Panax ginseng powder extract on adult Japanese quails
(
Osfor M. M. H.
)
artykuł:
Characterization of proteins, including myrosinases, associated to rapeseed dietary fibres, compared to proteins in pea dietary fibres
(
Bjergegaard C.
,
Sorensen H.
)
artykuł:
Kinetics of freezing and thawing processes for concentrated biomass of lactic acid bacteria
(
Walczak P.
,
Mokrosinska K.
,
Libudzisz Z.
), s. 9-20
artykuł:
Effect of freezing rate on survival and activity of lactic acid bacteria
(
Oberman H.
,
Libudzisz Z.
,
Piatkiewicz A.
,
Mokrosinska K.
,
Oltuszak E.
,
Moneta J.
), s. 21-31
artykuł:
Effect of thawing rate on survival and activity of lactic acid bacteria
(
Piatkiewicz A.
,
Mokrosinska K.
), s. 33-46
artykuł:
Mode of nutrition of pregnant women living in villages and towns
(
Szponar L.
,
Rychlik E.
), s. 59-71
artykuł:
The effect of cafeteria diet and its homogenized mixture on energy balance in rats
(
Jeszka J.
,
Zielke M.
), s. 81-87
artykuł:
Preparation of catechin and procyanidin standards from hawthorn [ Crataegus azarolus L.] and pine [Pinus mesogeensis fieschi] Barks
(
Oszmianski J.
,
Bourzeix M.
), s. 89-96
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.