Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2009
Tom
07
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Czlowiek z branzy. W gastronomii nie ma rutyny... Marek Dabrowski
(
PM
), s. 4
artykuł:
Rok 2008 byl korzystny dla polskiej gastronomii. Koniec dobrej koniunktury?
(
Rosa M.
), s. 18-19
artykuł:
Jedna z branz, ktora rozwija sie najprezniej na rynku franczyzy jest gastronomia. Tylko w dobre rece
(
Lorek A.
), s. 34
artykuł:
Przystacyjna gastronomia. Tankuj i zjedz
(
Mroziak P.
), s. 37-39
artykuł:
Restauratorzy inwestujacy w informatyzacje powiekszaja liczbe stalych klientow. Nowe technologie w lokalu
(
Kaczmarek J.
), s. 40
artykuł:
Tendencje i kierunki w projektowaniu obiektow gastronomicznych. Zmiana proporcji lokalu
(
Koziorowska B.
), s. 44-46
artykuł:
Producenci zastawy stolowej podazaja za pomyslami szefow kuchni. Na kazdy stol
(
Mroziak P.
), s. 47-49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.