Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
1999
Tom
06
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Wplyw parametrow sterylizacji na jakosc sensoryczna modelowych konserw miesnych o zroznicowanym dodatku watroby
(
Kostyra E.
,
Kowalski Z.
,
Barylko-Pikielna N.
), s. 5-20
artykuł:
Zmiany bialek a dlugotrwale przechowywanie grasicy
(
Hajduk E.
,
Pietrzykowski D.
), s. 21-27
artykuł:
Propozycja wspolczynnikow przeliczeniowych obliczenia fosforu fizjologicznego w miesie drobiowym oddzielonym mechanicznie [MDOM] oraz produktach drobiowych wyprodukowanych z jego udzialem
(
Michalski M. M.
), s. 28-35
artykuł:
Mozliwosci oznaczania zmian denaturacyjnych alfa-la mleka krowiego
(
Mierzejewska D.
,
Jedrychowski L.
), s. 36-47
artykuł:
Zelowanie modelowych ukladow k-karagenian-skrobia w mleku oraz roztworze koncentratu bialek serwatkowych
(
Mleko S.
), s. 48-54
artykuł:
Wlasciwosci technologiczne polskich odmian pszenzyta ozimego, a jakosc chleba
(
Cygankiewicz A.
,
Gambus H.
,
Nowotna A.
,
Sabat R.
), s. 55-63
artykuł:
Retrogradacja skrobi ziemniaczanej poddanej procesowi ekstruzji
(
Golachowski A.
,
Zieba T.
), s. 64-71
artykuł:
Ocena skladu chemicznego ziarna wybranych odmian jeczmienia
(
Kawka A.
,
Aniola J.
,
Chalcarz A.
,
Kolodziejczyk P.
,
Gasiorowski H.
), s. 72-80
artykuł:
Kwasowa hydroliza grochu i fasoli szparagowej
(
Baraniak B.
,
Kostecka M.
,
Niezabitowska M.
), s. 81-88
artykuł:
Wplyw warunkow przechowywania na wlasciwosci mechaniczne ciastek biszkoptowych
(
Marzec A.
,
Lenart A.
), s. 89-97
artykuł:
Przydatnosc selera naciowego do marynowania
(
Jaworska G.
), s. 98-108
artykuł:
Ocena zawartosci selenu w naturalnych wodach mineralnych dostepnych na rynku w Polsce
(
Maslowska J.
,
Gawloska A.
), s. 109-120
artykuł:
Proba zastosowania szkla piankowego jako nosnika drozdzy w oksydacji biologicznej win owocowych
(
Rostkowska-Demner E.
,
Wzorek W.
), s. 121-129
artykuł:
Preferencje i czestotliwosc spozycia produktow mlecznych wsrod mlodych kobiet
(
Babicz-Zielinska E.
), s. 130-138
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 139-144
artykuł:
Konferencja naukowa Oddzialu Malopolskiego PTTZ - Zywnosc Funkcjonalna, Krakow, 22-23 czerwca 1999 r.
(
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 150-154
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.