Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2003
Tom
10
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wplyw odzywiania na poziom potencjalu antyoksydacyjnego organizmu oraz na geneze chorob z nim zwiazanych
(
Galek A.
,
Targonski Z.
), s. 5-13
artykuł:
Immunogenne wlasciwosci nasion roslin straczkowych
(
Szymkiewicz A.
,
Jedrychowski L.
), s. 14-24
artykuł:
Wlasciwosci reologiczne zeli kappa-karagenu z dodatkiem galaktomannanow
(
Gustaw W.
,
Achremowicz B.
,
Mazurkiewicz J.
), s. 25-38
artykuł:
Wplyw preparatu enzymatycznego z Trichoderma reesei m7-1 na jakosc i wydajnosc sokow przecierowych z jablek
(
Szymanski L.
,
Witkowska D.
), s. 39-47
artykuł:
Wplyw dodatku surowcow pochodzenia naturalnego na wydajnosc biosyntezy kwasu cytrynowego metoda hodowli w podlozu stalym
(
Gasiorek E.
,
Lesniak W.
), s. 48-58
artykuł:
Struktura i wybrane wlasciwosci fizykochemiczne wedzonek z miesa wolowego przechowywanych w temperaturze bliskiej krioskopowej
(
Szmanko T.
,
Dorobisz A.
,
Szczepanski J.
), s. 59-71
artykuł:
Wplyw preparatu blonnika pszennego i transglutaminazy oraz sposobu rozdrobnienia surowca miesnego na wlasciwosci kielbasy imitujacej salami
(
Tyburcy A.
,
Cwiek J.
,
Adamczak L.
), s. 72-80
artykuł:
Dynamiczne wlasciwosci reologiczne wybranych margaryn piekarskich
(
Rutkowska J.
,
Neryng A.
), s. 81-90
artykuł:
Zmiany zawartosci polisacharydow nieskrobiowych i ligniny w ziemniakach w trakcie procesu technologicznego produkcji frytek
(
Golubowska G.
,
Lisinska G.
), s. 91-98
artykuł:
Wartosc browarna ziarna jeczmienia odmian Rudzik i Brenda z sezonu wegetacyjnego 2000
(
Blazewicz J.
,
Liszewski M.
,
Plaskowska E.
), s. 99-109
artykuł:
Ocena jakosci mikrobiologicznej spozywczych otrab zbozowych pochodzacych z sieci handlowej
(
Wojcik-Stopczynska B.
), s. 110-119
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 120-132
artykuł:
Wspolczesny leksykon wiedzy o zywnosci
(
Kostyra H.
,
Kostyra E.
,
Marciniak-Darmochwal K.
), s. 133-134
artykuł:
Franciszek Nowotny - tworca Krakowskiej Technologii Zywnosci
(
Palasinski M.
), s. 143-146
artykuł:
Warsztaty zorganizowane w ramach projektu Accompanying Measure do projektu Flair-Flow Europe IV. Jakosc zywnosci rolnictwa ekologicznego
(
Kajak K.
), s. 147-149
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.