Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1997
Tom
49
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
35 lat Zakladow Miesnych w Bialymstoku
, s. 15-16
artykuł:
Konsolidacja branzy miesnej
(
Lacka I.
), s. 18-21
artykuł:
Czterdziesci lat Sekcji Przemyslu Miesnego SITSpoz. Czesc II.
(
Poszepczynski W.
), s. 22-24
artykuł:
Metody i znaczenie wedzenia w utrwalaniu jakosci kielbas
(
Borys A.
,
Piotrowski E.
), s. 28-30
artykuł:
Bakterie chorobotworcze w miesie i produktach miesnych
(
Tyburcy A.
), s. 32-35
artykuł:
Geny wplywajace na jakosc miesa wieprzowego
(
Kocwin-Podsiadla M.
), s. 36-37
artykuł:
Udzial elementow zasadniczych w tuszach tucznikow i macior o roznej masie
(
Wajda S.
), s. 38-41
artykuł:
Wyniki oceny technologicznej urzadzen do elektrycznego oszalamiania swin w warunkach przemyslowych
(
Kien S.
), s. 42-43
artykuł:
65 Sesja Generalna Miedzynarodowego Urzedu do spraw Epizootii
(
Lis H.
), s. 44-45
artykuł:
Stan i perspektywy rozwoju przemyslu drobiarskiego w Polsce
, s. 48-49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.