Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1999
Tom
47
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Zaklad Badawczy Przemyslu Piekarskiego. Refleksje na jubileusz
(
Ambroziak Z.
), s. 2-5
artykuł:
Zastosowanie kultur starterowych w piekarstwie
(
Staszewska E.
,
Janik M.
), s. 6-9
artykuł:
Ocena krajowych drozdzy pod katem przydatnosci do wytwarzania pieczywa metoda odroczonego wypieku
(
Janik M.
,
Lewicka B.
,
Staszewska E.
), s. 10-13
artykuł:
Nowe technologie wytwarzania chleba trwalego
(
Ambroziak Z.
,
Staszewska E.
,
Slowik E.
), s. 14-16
artykuł:
Zasady systemu HACCP i analiza zagrozen w produkcji piekarskiej i ciastkarskiej
(
Ambroziak Z.
,
Staszewska E.
,
Janik M.
), s. 17-19
artykuł:
Ocena wartosci mieszankowej polskich odmian pszenicy
(
Piesiewicz H.
,
Ambroziak Z.
), s. 20-22
artykuł:
Nowe wladze - nowa kadencja SG SITSpoz.
(
Wesolowski B.
), s. 24-25
artykuł:
Potrzebny system HACCP w zakladach
, s. 26
artykuł:
Zapowiedz Mistrzostw Polski Cukiernikow - Seniorow
, s. 27
artykuł:
Zagadnienia techniczno-technologiczne przemyslu drozdzy piekarskich
(
Stecka K. M.
), s. 30-31
artykuł:
Z wizyta w Drozdzowni w Jozefowie
, s. 32-33
artykuł:
Komory fermentacyjne firmy Jeremi Mroczkowski i S-ka
, s. 34-35
artykuł:
Stala jakosc bulek - i tylko jeden pracownik
, s. 38
artykuł:
Dobra maka? To nie problem!
, s. 39
artykuł:
Urzadzenia dla malych, srednich i przemyslowych piekarni
, s. 40-41
artykuł:
Formowanie chalek [cz.I]
(
Jarosz K.
), s. 42-43
artykuł:
Integrujacy jubileusz
, s. 44-45
artykuł:
Oferta miesiaca
, s. 48
artykuł:
Receptury Kwartetu
, s. 49
artykuł:
Z karmelem za pan brat. Lekcja 9. Dekoracje na Walentynki
(
Kania-Lentes P.
), s. 52-53
artykuł:
Wyroby z ziarna kakaowego - terminologia
(
Gasparska M.
), s. 54
artykuł:
Jak powstaje kuwertura?
(
Sargenti G.
,
Kania-Lentes P.
), s. 55-57
artykuł:
Desery owocowe
, s. 58
artykuł:
Kuchnia mysliwska w Hotelu Forum
(
Kania-Lentes P.
), s. 60
artykuł:
SachsenBack'98
, s. 62
artykuł:
XVI Warszawskie Targi Spozywcze
, s. 63
artykuł:
Korowaje i kolacze w Nowym Kosciele
(
Perzynski M.
), s. 66-67
artykuł:
Seminarium w Arturowku
(
Polak E.
,
Mart M.
), s. 68-69
artykuł:
Walka o klienta przybiera rozne formy
(
Budner A.
), s. 70-71
artykuł:
Augusto - firma, ktora nie marnuje zadnej szansy
(
Lazarowicz A.
), s. 71
artykuł:
Magiczne lodziarnie Wroclawia
(
Perzynski M.
), s. 72-74
artykuł:
Nowe przepisy BHP
(
Stukowski A.
), s. 76-77
artykuł:
Rozliczenie dochodu za 1998 r. - ulgi podatkowe
(
Paprocki J.
), s. 78-79
artykuł:
Van Melle rozwija polski zaklad
, s. 82
artykuł:
Rosnie liczba produktow zmodyfikowanych genetycznie
, s. 82
artykuł:
Stabilni klienci na zachodzie
, s. 83
artykuł:
Laureaci tarnowskich targow ECOLIFE'98
, s. 84
artykuł:
Jak przyciagnac klienta
, s. 84
artykuł:
Karton spelniajacy najwyzsze kryteria jakosci
, s. 85
artykuł:
Slodko-gorzki smak cukierkow
, s. 85
artykuł:
Sieci handlowe - partner czy przeciwnik?
, s. 86
artykuł:
Sukces niskotluszczowych chipsow
, s. 86
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.