Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Fakty i fikcje w zywieniu czlowieka
, s. 4
artykuł:
Zagraniczne koncerny inwestuja w polskie browary
(
Vetter R.
), s. 4
artykuł:
Tchibo Cafe Service
, s. 6
artykuł:
Sympozjum nt.jakosci mycia naczyn stolowo-kuchennych na tle nowoczesnej techniki i srodkow myjacych w obiektach zywienia zbiorowego
, s. 7-8
artykuł:
Zlota Jesien Polskich Wodek
(
Nowicki Z. T.
), s. 8
artykuł:
Targi ofert turystycznych ITEMAC'96 oraz miedzynarodowe targi wyposazenia hoteli i gastronomii HORECA'96
, s. 12-13
artykuł:
Inwestycje a rozwoj sektora uslug gastronomicznych
(
Maslowski A.
), s. 14-17
artykuł:
Imprezy w zakladach gastronomicznych. Przyjmujemy zamowienia
(
Pietruszewska K.
), s. 18
artykuł:
Soki i napoje
, s. 22
artykuł:
Nie tylko kierownik, ale i gospodarz
(
Pietruszewska K.
), s. 23
artykuł:
Wspomaganie komputerowe procesu technologicznego projektowania zakladow zywienia zbiorowego
(
Koziorowska B.
), s. 24-25
artykuł:
Cook and chill
(
Majewski J.
), s. 26-28
artykuł:
Kawa i sztuka jej parzenia
(
Pietruszewska K.
), s. 30
artykuł:
Intensyfikacja nagrzewania zywnosci w technologii przyrzadzania potraw [ III ]
(
Kierebinski C.
), s. 31-32
artykuł:
Holenderskie frytki z polskich ziemniakow
, s. 33-34
artykuł:
Tradycja zobowiazuje
, s. 34-36
artykuł:
Punktowy system oceny bezpieczenstwa pozarowego hotelu
(
Florczyk P.
), s. 40-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.