Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2000
Tom
54
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Zlote Medale MTP - Polagra'99
, s. 3
artykuł:
Sytuacja zywieniowa swiata - prognoza rozpoznanych czynnikow rozwoju
(
Imbs B.
), s. 4-6
artykuł:
Tendencje rozwojowe przemyslu spozywczego w trzecim tysiacleciu
(
Borowski J.
), s. 7-8
artykuł:
Polisacharydy surowcem XXI wieku
(
Tomasik P.
), s. 9-10
artykuł:
Substytucja surowcow pochodzenia rolniczego
(
Imbs B.
), s. 12-14
artykuł:
Nowa biotechnologia - cenne narzedzie w rozwiazywaniu problemow zywnosciowych na swiecie
(
Warkoczewska M.
,
Twardowski T.
), s. 15-18
artykuł:
Zywnosc modyfikowana genetycznie
(
Ilczuk Z.
), s. 19
artykuł:
Rynek miesa - stan obecny i prognoza na 2000 r.
(
Malkowski J.
), s. 20-22
artykuł:
Piecdziesiat lat minelo...
, s. 24-25
artykuł:
Krok w XXI wiek
(
Smolinski E.
), s. 26-27
artykuł:
Polagra'99 - targi promocji
(
Chylek D.
), s. 28-30
artykuł:
Krajowy rynek zboz
(
Kisiel M.
), s. 31-36
artykuł:
Modernizacja przetworstwa mleka w latach 2000-2005. Cz. I. Baza przetworcza
(
Murawski M.
), s. 37-39
artykuł:
Kiepski stan nauki i techniki w Polsce
, s. 40-43
artykuł:
Skazenia zywnosci pochodzenia zwierzecego dioksynami a zagrozenie konsumenta
(
Obiedzinski M. W.
,
Bartnikowska E.
), s. 44-47
artykuł:
Aktualne problemy wyzywienia ludnosci
(
Rutkowski A.
), s. 48-49
artykuł:
IX Sympozjum Suszarnictwa
(
Palacha Z.
), s. 49
artykuł:
Potencjometryczne oznaczanie wybranych ukladow redoks w obecnosci katalazy lub peroksydazy
(
Brylka J.
,
Wieckowska E.
), s. 50-51
artykuł:
Rynek margaryny - rok zmian
, s. 52-53
artykuł:
Animex chce zwiekszyc eksport
, s. 53
artykuł:
Bydgoszcz zaprasza na targi
, s. 53
artykuł:
V Krakowskie Spotkanie Producentow Napojow
, s. 54
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.