Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Nowe wyzwania dla branzy miesnej - przyszlosc Europy
(
Stepien M.
,
Heski J.
), s. 21-22
artykuł:
Uprawnienia do handlu w Unii Europejskiej
, s. 23
artykuł:
Konferencja 'Naturalne dodatki do zywnosci'
, s. 24-25
artykuł:
Novichem - rygorystyczne przestrzeganie dobrej praktyki produkcyjnej
(
Stepien M.
,
Heski J.
), s. 26-28
artykuł:
Mowily jaskolki, ze ...
(
Heski J.
), s. 30-31
artykuł:
Technolog roku 2004
(
Salomon K.
), s. 32-33
artykuł:
Dyplom jak paszport
(
Stepien M.
), s. 34-35
artykuł:
Handel zagraniczny wieprzowina
, s. 38
artykuł:
Rosja sprowadza z Polski coraz wiecej trzody chlewnej
, s. 39
artykuł:
Ustawa o produktach regionalnych
, s. 45
artykuł:
Miesna idealna?
(
Dabrowska B.
), s. 49
artykuł:
Niejadalne przetwory z miesa
, s. 50
artykuł:
Koreanczycy nie chca tlustej szynki
, s. 51
artykuł:
Brazylia najwiekszym eksporterem indykow
, s. 52
artykuł:
Jedz ryby, bedziesz wielki
(
Kazmierczak Z.
), s. 55
artykuł:
Przedsiebiorstwa Fair Play 2004
, s. 56
artykuł:
Co naprawde znaczy slowo marka?
(
Staszynska K. M.
), s. 61
artykuł:
Przyjazne rozwiazania w higienie
(
Stepien M.
,
Heski J.
), s. 78-79
artykuł:
Zanieczyszczenie mikrobiologiczne powietrza w zakladach miesnych
(
Gutarowska B.
,
Nurzynska M.
), s. 81
artykuł:
Zrodla zanieczyszczenia grzybami plesniowymi w zakladach przemyslowych
(
Piotrowska M.
), s. 85-87
artykuł:
Metody oceny zanieczyszczenia mikrobiologicznego powietrza w zakladach przemyslu spozywczego
(
Gutarowska B.
), s. 88-93
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.