Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1992
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Wykorzystanie caloziarnowej maki pszenzytniej do wypieku chleba mieszanego pszenzytnio-pszennego Cz.1 Ocena jakosci uzyskanych chlebow
(
Gambus H.
,
Nowotna A.
), s. 3-13
artykuł:
Wykorzystanie caloziarnowej maki pszenzytniej do wypieku chleba mieszanego pszenzytnio-pszennego Cz.II. Ocena wybranych wskaznikow wartosci odzywczej uzyskanych chlebow
(
Gambus H.
,
Nowotna A.
,
Gambus F.
), s. 15-23
artykuł:
Zmiany wlasciwosci fizykochemicznych i reologicznych skrobi amonowej w trakcie jej dwumiesiecznego przechowywania
(
Gibinski M.
), s. 25-31
artykuł:
Funkcjonalne wlasciwosci skrobi owsianej.Porownanie roznych metod wyosabniania skrobi
(
Gibinski M.
), s. 33-43
artykuł:
Fizykochemiczne i reologiczne wlasciwosci skrobi amonowej
(
Gibinski M.
), s. 45-54
artykuł:
Optymalizacja metody otrzymywania skrobi potasowej dla potrzeb przemyslu miesnego
(
Gibinski M.
,
Noga M.
), s. 55-64
artykuł:
Zmiany fizykochemicznych wlasciwosci fosforanow jednoskrobiowych podczas ich przechowywania
(
Fortuna T.
,
Palasinski M.
,
Warchol M.
), s. 65-73
artykuł:
Zastosowanie glicerolu w zamrazalnictwie trzustki bydlecej IV. Wplyw dodatku krioprotektora na zmiany strukturalne trzustki
(
Hajduk E.
), s. 75-83
artykuł:
Porownanie skladu chemicznego odpadow poekstrakcyjnych otrzymanych z dwoch roznych metod produkcji ekstraktu kawy zbozowej Inka
(
Kmiecik W.
,
Kondratowicz A.
), s. 85-95
artykuł:
Przydatnosc kilku odmian wisni dla przetworstwa Cz.I. Wykorzystanie do produkcji mrozonek i kompotow
(
Kmiecik W.
,
Lisiewska Z.
), s. 97-114
artykuł:
Przydatnosc kilku odmian wisni dla przetworstwa Cz.II. Wykorzystanie do produkcji dzemow i wysokoslodzonych sokow
(
Kmiecik W.
,
Lisiewska Z.
), s. 115-125
artykuł:
Zawartosc niektorych metali ciezkich w miesniach udowych brojlerow w trakcie procesu schladzania
(
Zrodlowski Z.
,
Celej A.
), s. 127-134
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.