Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Microbiologica Polonica
Rocznik
1996
Tom
45
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Survival of the cyanogenic strains of Pseudomonas fluorescens and their effect on indigenous microflora in the rhizosphere of bean [Phaseolus vulgaris L.]
(
Piotrowska-Seget Z.
,
Sroka K.
)
artykuł:
Negative regulation of transcription by anti-sigma factors
(
Wolska K. I.
)
artykuł:
Influence of medium components and metabolic inhibitors on glucose oxidase production by Aspergillus niger mycelium
(
Gromada A.
,
Fiedurek J.
)
artykuł:
Mutagenesis for hyperproduction of extracellular amylases by Thermomyces lanuginosus
(
Chadha B. S.
,
Surinder S.
,
Saini H. S.
)
artykuł:
Purification and general properties of uricase from Streptomyces aureomonopodiales
(
Mansour F. A.
,
Nour El-Dein M. M.
,
El-Fallal A. A.
,
Abou Dobara M. I. M.
)
artykuł:
Comparison of different methods of maintenance of Malassezia pachydermatis [s.Pityrosporum pachydermatis] strains
(
Dworecka-Kaszak B.
,
Ngosa Toka F.
)
artykuł:
Effects of introduced pseudomonads and soil treatment with copper on physiological state of indigenous microflora
(
Kozdroj J.
,
Piotrowska-Seget Z.
)
artykuł:
Detection of Helicobacter pylori infections in patients with gastric syndrome
(
Matras J.
)
artykuł:
Physical maps of the chromosomes of Haemophilus influenzae Sb
(
Kauc L.
,
Michalowska A.
,
Gnas-Wiernicka M.
)
artykuł:
Physiological and biochemical changes induced by osmolarity in halotolerant Aspergilli
(
Mahdy H. M.
,
El-Sheikh H. H.
,
Ahmed M. S.
,
Refaat B. M.
)
artykuł:
Toxin occurrence time in relation to sensorial changes in meat cans contaminated with Clostridium botulinum type B endospores
(
Palec W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.