Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Oszalamianie gazowe swin. Porownanie metod w aspekcie ochrony zwierzat
(
Machold U.
,
Troeger K.
,
Moje M.
), s. 12
artykuł:
Mozliwosci szacowania uzysku miesa z szynek wieprzowych w zakladach miesnych
(
Blicharski T.
), s. 22-23
artykuł:
Identyfikacja pochodzenia produktu w praktyce
(
Pszczolinski C.
), s. 24-26
artykuł:
Wyrownanie odchylen jakosciowych. Standaryzowanie pH pozwala uzyskac optymalna jakosc szynek gotowanych
(
Brauer H.
), s. 28-29
artykuł:
Procesy zwiazane z przetwarzaniem miesa w wilkach [czesc 3.]. Optymalne przenoszenie i rozdrabnianie
(
Haack E.
,
Schnackel W.
,
Hack O.
), s. 30-32
artykuł:
Wydajne zarzadzanie projektami informatycznymi w przedsiebiorstwach produkcyjnych
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 39-40
artykuł:
Znakowanie tuszem - przyzyciowa i poubojowa identyfikacja trzody chlewnej
(
Spenner J.
), s. 41
artykuł:
Preparaty do dojrzewajacych kielbas surowych firmy Moguntia
, s. 42
artykuł:
Technologia kutrowania zgodna z zasadami ergonomii i higieny
, s. 42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.