Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
1993
Tom
07
Numer
2-3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2-3
artykuł:
Conceptual remarks to the project on 'Assessment of the Status of Soil Structure in Agricultural Soils
(
Varallyay G.
)
artykuł:
Assessment of structure in agricultural soils. Results of a multilateral cooperation project between Austria, Czech-Republic, Hungary, Poland and Slovak-Republic
(
Blum W. E. H.
,
Rampazzo N.
)
artykuł:
Use of tension infiltrometer and water retention characteristics in the assessment of soil structure
(
Rajkai K.
,
Zsembeli J.
,
Blasko L.
,
Varallyay G.
)
artykuł:
Measurement time and spatial variability of field infiltration
(
Kutilek M.
,
Kuraz V.
,
Krejca M.
)
artykuł:
General characteristics of soils included to the multilateral programme
(
Glinski J.
)
artykuł:
Aeration related properties and their influence on soil biological parameters
(
Stepniewski W.
,
Stepniewska Z.
,
Wlodarczyk T.
,
Dabek-Szreniawska M.
,
Brzezinska M.
,
Slowinska-Jurkiewicz A.
,
Przywara G.
)
artykuł:
Soil strength, stability and structural state of Orthic Luvisols under different land use
(
Debicki R.
,
Glinski J.
,
Lipiec J.
,
Pukos A.
,
Turski R.
)
artykuł:
The importance of mineralogical and micromorphological investigations for the assessment of soil structure
(
Rampazzo N.
,
Blum W. E. H.
,
Strauss P.
,
Curlik J.
,
Slowinska-Jurkiewicz A.
)
artykuł:
Measurement of water characteristics in soils using TDR technique: water characteristics of loess soil under different treatment
(
Walczak R. T.
,
Slawinski C.
,
Malicki M.
,
Sobczuk H.
)
artykuł:
Thermal properties of some soils from Lower Austria, Central Bohemia and Lublin Upland
(
Usowicz B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.