Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2007
Tom
11
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Kawa, kanapka, deser. Przepis na sukces
, s. 14-15
artykuł:
Nowoczesna fabryka doskonalej czekolady
, s. 16
artykuł:
Izomery trans kwasow tluszczowych
, s. 18
artykuł:
Polagra-Food dla gastronomii
, s. 20
artykuł:
Kielecki Gastro-Tech
, s. 26
artykuł:
Tluszcze AarhusKarlshamn w swietle wspolczesnych zalecen zywieniowych
, s. 30-31
artykuł:
Dekoracje na koniec roku
(
Stepien M.
), s. 32
artykuł:
Od ziarna do dobrego chleba. Cz.XXV: Chleb jest zyciem, zycie jest chlebem. Surowce - cd.
(
Wybierala A. R.
), s. 40-41
artykuł:
Dozwolona trwalosc
(
Kot M.
), s. 42
artykuł:
Chleb zamiast marchewki?
(
Kot M.
), s. 46
artykuł:
Kwas foliowy - prozdrowotny dodatek do maki i pieczywa
(
Mielcarz M.
), s. 50-52
artykuł:
Sila serca
, s. 66-67
artykuł:
Kontrola jakosci
(
Mielcarz M.
), s. 68
artykuł:
Royal znaczy krolewski
, s. 71
artykuł:
Z arabika dookola swiata - cz.I
(
Miesiak P.
), s. 74-76
artykuł:
Dream Team i prawdziwe espresso
(
Mrowiec P.
), s. 78-79
artykuł:
Czar orientu w filizance
(
Bielawska-Pekala A.
), s. 80
artykuł:
Czekolada w Niemczech
(
Zurek K.
), s. 84
artykuł:
Zdrowotne walory czekolady
(
Krysiak W.
,
Zyzelewicz D.
), s. 88
artykuł:
Z wypiekami po dotacje
(
Musialik E.
), s. 94
artykuł:
Oswiadczenia zywieniowe i zdrowotne. Zasady stosowania - cz.II
(
Szafulera W.
), s. 98
artykuł:
W Spa drzaly trybuny
, s. 103
artykuł:
Slodka tradycja
(
Stepien M.
), s. 104-105
artykuł:
Koniec Ramadanu
(
Karud W.
), s. 106-108
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.