Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2009
Tom
19
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wplyw odwadniania osmotycznego na sklad chemiczny liofilizowanych truskawek
(
Ciurzynska A.
,
Lenart A.
), s. 9-13
artykuł:
Charakterystyka suszenia prozniowego spienionego przecieru jablkowego
(
Jakubczyk E.
,
Gondek E.
), s. 14-19
artykuł:
Wplyw metody zamrazania surowca jako operacji wstepnej na przebieg suszenia sublimacyjnego
(
Nowak D.
,
Piechucka P.
,
Krolikowski K.
), s. 20-23
artykuł:
Charakterystyka jakosci sensorycznej i stopnia akceptacji konsumenckiej wybranych napojow energetyzujacych
(
Kostyra E.
,
Swiderski F.
,
Zebrowska M.
), s. 24-28
artykuł:
Wplyw pH farszu i dodatku askorbinianu sodu na efektywnosc peklowania i trwalosci barwy po obrobce termicznej
(
Mroczek J.
,
Piotrowska J.
), s. 29-33
artykuł:
Monitorowanie parametrow czynnika myjacego w trakcie mycia w przeplywie
(
Diakun J.
,
Mierzejewska S.
,
Piepiorka J.
), s. 34-36
artykuł:
Ocena jakosci pieczywa pszennego otrzymanego metoda odroczonego wypieku
(
Sobczyk M.
), s. 37-40
artykuł:
Wlasciwosci sorpcyjne wybranych dodatkow przyprawowych do zywnosci pochodzenia zwierzecego
(
Palacha Z.
,
Kedzierska K.
), s. 41-48
artykuł:
Wdrozenie informatycznego systemu identyfikowalnosci wewnetrznej w przetworni rybnej. Czesc I. Etapy implementacji
(
Szulecka O.
), s. 49-52
artykuł:
Wlasciwosci akustyczne wybranych odmian pszenicy ozimej
(
Gondek E.
,
Jakubczyk E.
,
Cacak-Pietrzak G.
), s. 53-56
artykuł:
Zuzycie energii w procesie smazenia chipsow ziemniaczanych
(
Janus P.
,
Ziolkowska A.
), s. 57-60
artykuł:
Wykorzystanie komputerowej analizy obrazu do szacowania zawartosci tluszczu w drobnym miesie wolowym
(
Chmiel M.
,
Dasiewicz K.
), s. 61-64
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna serow pochodzacych z gospodarstw ekologicznych
(
Berthold A.
,
Stachura A.
), s. 65-69
artykuł:
Funkcjonalnosc prozdrowotna i technologiczna procesu fermentacji ciasta - tradycja i postep naukowy
(
Zareba D.
,
Ostasiewicz A.
), s. 70-74
artykuł:
Zamienniki bialka zwierzecego - technologia, wartosc odzywcza, mozliwosci wykorzystania. Czesc I. Nietradycyjne zrodla bialka - produkty sojowe fermentowane
(
Hoffman M.
,
Gornicka M.
,
Jedrzejczyk H.
), s. 75-80
artykuł:
Immobilizacja fizyczna lipaz. Czesc II. Immobilizacja lipaz przez pulapkowanie
(
Tarnowska K.
,
Lobacz M.
,
Kowalski B.
), s. 81-85
artykuł:
Przeglad konstrukcyjno-funkcjonalny masownic do miesa. Czesc II. Systemy zaladunku i wyladunku
(
Diakun J.
,
Sencio M.
), s. 86-90
artykuł:
Rozwazania na temat metod zwiekszania efektywnosci wymiany ciepla w wymiennikach ciepla stosowanych w przemysle mleczarskim
(
Kaleta A.
,
Chojnacka A.
), s. 91-97
artykuł:
mipidy miesa kurzego - tluszcz nie[d]oceniony. Czesc I. Charakterystyka tluszczu kurzego i wybrane metody modyfikacji
(
Kostecka M.
,
Lobacz M.
), s. 98-103
artykuł:
Ekologiczne pszczelarstwo i produkcja miodu - wymagania prawne
(
Kazimierczak R.
,
Srednicka D.
), s. 104-106
artykuł:
Urzadzenia i techniki grillowania
(
Burzyska O.
,
Skibniewska K. A.
,
Dowgiallo A.
,
Kubiak M. S.
), s. 107-110
artykuł:
Jaka wspolna polityka rolna Unii Europejskiej po 2013 roku: Na ile odpowiadac bedzie realnym potrzebom?
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 111-115
artykuł:
Uwarunkowania strategii innowacji w organizacjach
(
Bialon L.
,
Janczewska D.
), s. 116-121
artykuł:
Logistyka w sferze produkcji
(
Piatkowski Z.
,
Zebrowski W.
,
Goryszewski L.
), s. 122-127
artykuł:
Alternatywne systemy gospodarcze
(
Mazur P.
), s. 128-132
artykuł:
Optymalizacja kosztow transportu metoda bezposredniego poszukiwania
(
Winiczenko R.
), s. 133-136
artykuł:
Narodowy system innowacji
(
Boguski J.
), s. 137-141
artykuł:
Logika poglebiania integracji europejskiej. Wprowadzenie Euro
(
Kolodziej T.
), s. 142-144
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.