Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2000
Tom
54
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Perspektywy rozwoju produkcji drobiarskiej w Polsce do 2005 r.
(
Dybowski G.
), s. 3-5
artykuł:
Czeka nas trudny okres
(
Stus M. P.
), s. 6-7
artykuł:
Konsument na rynku miesa i przetworow drobiowych
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 8-9
artykuł:
Wartosc zywieniowa miesa drobiowego
(
Kijowski J.
), s. 10-11
artykuł:
Rynek zbozowy w sezonie gospodarczym 1999-2000
(
Judzinski B.
), s. 12-14
artykuł:
Biala Ksiega UE w sprawie bezpieczenstwa zywnosci - strategia zapewnienia bezpieczenstwa w UE
(
Nitecka E.
,
Obiedzinski M. W.
), s. 16-20
artykuł:
Stan handlu polskiego na tle sytuacji w panstwach czlonkowskich Unii Europejskiej
(
Slominska B.
), s. 24-26
artykuł:
Bialostocka jakosc
(
Smolinski E.
), s. 28-29
artykuł:
Odznaczenia dla dzialaczy SITSpoz.
, s. 30
artykuł:
Innowacyjnosc produktowa przedsiebiorstw przemyslu spozywczego
(
Pasternak K.
,
Strychalska A.
,
Grzybowska B.
), s. 31-33
artykuł:
Coraz blizej Unii
, s. 34
artykuł:
FMC FoodTech proponuje
, s. 35
artykuł:
SMS Stable Micro Systems
, s. 36
artykuł:
Przemiany enzymatyczne podczas wyrobu i dojrzewania sera
(
Cichosz G.
), s. 37-39
artykuł:
Wartosc odzywcza wybranych produktow mleczarskich. Cz. II. Wartosc odzywcza serkow twarogowych homogenizowanych i innych serow twarogowych niedojrzewajacych
(
Klobukowski J.
,
Cichon R.
), s. 40-41
artykuł:
Zakwasy do ciasta - mikrobiologia i biochemia
(
Stepaniak L.
), s. 44-46
artykuł:
Ksztaltowanie tekstury produktu miesnego
(
Makala H.
,
Olkiewicz M.
), s. 47-49
artykuł:
Wykorzystanie Internetu w naukach o zywnosci i technologii
(
Balejko J.
), s. 51-54
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.