Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2007
Tom
61
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Innowacje a konkurencyjnosc przemyslu spozywczego
(
Kociszewski M.
,
Szwacka J.
), s. 2
artykuł:
Finansowanie inwestycji w przemysle spozywczym z PROW w latach 2007-2013
(
Wigier M.
), s. 6-7
artykuł:
Nowa zywnosc i nowe skladniki zywnosci. Regulacje prawne
(
Stos K.
,
Szponar L.
,
Kunachowicz H.
,
Bogusz W.
), s. 8-11
artykuł:
Czy nowe znaczy bezpieczne?
(
Czapski J.
), s. 12-15
artykuł:
Nanotechnologia w technologii zywnosci. Stan obecny i kierunki rozwoju
(
Jakubczyk E.
), s. 16
artykuł:
Suchy lod - wydajny i latwy w stosowaniu srodek chlodniczy
(
Stachowicz M.
), s. 23
artykuł:
Wybrane problemy robotyzacji w przemysle spozywczym
(
Barczyk J.
), s. 24-27
artykuł:
Automatyczny uklad podawania powietrza do zbiornikow aseptycznych
, s. 28-29
artykuł:
Suszenie zywnosci w niskiej temperaturze
(
Rzaca M.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 30
artykuł:
Zywnosc wygodna w sektorze miesnym
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 36-38
artykuł:
Rynek masla w Polsce i Niemczech
(
Szajner P.
), s. 39-42
artykuł:
Kredyt technologiczny na finansowanie inwestycji technologicznych
, s. 43
artykuł:
Branzowy system informatyczny dla przemyslu spozywczego. Cz.I. Planowanie i controlling
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 44-45
artykuł:
Rosnie eksport polskiej zywnosci do Wielkiej Brytanii
, s. 45
artykuł:
Neutralizacja sciekow za pomoca dwutlenku wegla
(
Remiezowicz E.
), s. 46-47
artykuł:
Spozycie kwasow tluszczowych a profilaktyka miazdzycy
(
Szostak W. B.
,
Szostak-Wegierek D.
), s. 48-50
artykuł:
Najwiecej innowacji wsrod produktow prozdrowotnych
(
AL
), s. 50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.