Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Inteligentne urzadzenia rejestracji danych
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 16-17
artykuł:
Kutrowanie przy uzyciu tepych nozy
(
Micklisch I.
,
Schnackel W.
,
Krickmeier J.
,
Haack E.
,
Ehrle E.
), s. 18
artykuł:
Wplyw zywienia trzody chlewnej na jakosc miesa wieprzowego
(
Cole J. A.
,
Close W. H.
,
Brooks P. H.
,
Hardy B.
), s. 26-28
artykuł:
Optymalizacja produkcji miesa wieprzowego
(
Bockisch F. J.
,
Hesse A.
,
Henning M.
,
Baulain U.
), s. 30
artykuł:
Oszolamianie farmakologiczne trzody chlewnej. [Czesc pierwsza] Porownanie dzialania dwutlenku wegla, argonu oraz mieszaniny azotu i argonu w aspekcie jakosci tuszy i miesa, cel badan, material i metody
(
Troeger K.
,
Machold U.
,
Moje M.
,
Behrschmidt M.
), s. 34
artykuł:
Kontrola procesu wykrwawiania. Prowadzenie procesu uboju trzody chlewnej zgodnie z dobrostanem zwierzat
(
Troeger K.
,
Moje M.
,
Schurr B.
), s. 40-43
artykuł:
Wyznaczanie jakosci kulinarnej i technologicznej miesa na podstawie pomiarow poubojowych
(
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
,
Pospiech E.
,
Lyczynski A.
,
Antosik K.
,
Grzes B.
,
Zybert A.
,
Sieczkowska H.
), s. 44-46
artykuł:
Wykorzystanie ubocznych artykulow uboju na drodze przemian organicznych. Nowe zrodla energii
(
Falkenstein C.
,
Liesche F.
), s. 47-48
artykuł:
Zastosowanie preparatu fosforanowego TARI P 31 do produkcji wedzonek
, s. 48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.