Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
50 lat Instytutu Technologii Miesa Akademii Rolniczej w Poznaniu
(
Dolata W.
,
Pospiech E.
), s. 10
artykuł:
Procesy dostosowawcze w branzy miesnej
(
Leonkiewicz J.
), s. 16-17
artykuł:
Nowy system znakowania przetworow miesnych
(
Gwiazda S.
,
Dabrowski K.
), s. 18
artykuł:
Organizacja lancucha zywnosciowego gospodarki miesnej w 2005 roku
(
Windhorst H. W.
), s. 24-25
artykuł:
Nowe rodzaje opakowan do drobiu
, s. 26
artykuł:
Centralne wytwarzanie prozni
(
Merkle U.
), s. 28-29
artykuł:
Wplyw metody pakowania na trwalosc elementow z kurczat przechowywanych w warunkach chlodniczych
(
Slowinski M. P.
,
Maciejewska A.
), s. 30
artykuł:
Zamykanie na zatrzask
(
Waldau C.
), s. 36
artykuł:
Swiat oslonek i jego roznorodnosc
(
Wilfer R.
), s. 38
artykuł:
Co nowego w klasyfikacji tusz wieprzowych?
(
Boruta M.
), s. 46-47
artykuł:
Pewniejsza kontrola odchylen w jakosci produkcji [czesc druga]. Optymalizacja procesu wedzenia kielbas parzonych o malym kalibrze
(
Hermle M.
,
Leutz U.
,
Fischer A.
), s. 48-50
artykuł:
Wykwity kreatyny na kielbasach surowych pakowanych w opakowania foliowe
(
Krockel L.
,
Lira W.
,
Kuhne D.
), s. 52
artykuł:
Procesy zwiazane z przetwarzaniem miesa w wilkach [czesc pierwsza]
(
Haack E.
,
Schnackel W.
,
Haack O.
), s. 56-58
artykuł:
Poddawanie produktow zywnosciowych dzialaniu wysokiego cisnienia
(
Heinz V.
), s. 64
artykuł:
Uboczne artykuly pochodzenia zwierzecego
, s. 72-74
artykuł:
Testy o duzej skutecznosci
(
Kleiner U.
,
Heuer M.
), s. 76
artykuł:
Oprogramowanie branzowe ERP specjalnie dla przemyslu miesnego
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 81
artykuł:
Niezawodne rozwiazania w zakresie wazenia
, s. 82-83
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.