Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Promocja jak tlen. Rozmowa z Janem Krzysztofem Ardanowskim, Wiceministrem Rolnictwa
(
Lesniewski B.
), s. 10-11
artykuł:
Stol jak lodolamacz. Rozmowa z Piotrem Ziemannem, Pelnomocnikiem ds. Promocji Stowarzyszenia Rzeznikow i Wedliniarzy RP
(
Lesniewski B.
), s. 12
artykuł:
Sukces urodzi sukces. Rozmowa z Tadeuszem Duszynskim, doradca Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi
(
Lesniewski B.
), s. 13
artykuł:
Codex Alimentarius w Polsce. Rozmowa ze Stanislawem Kowalczykiem, Zastepca Glownego Inspektora Jakosci Handlowej Artykulow Rolno-Spozywczych
(
Sobieraj M.
), s. 14
artykuł:
Hit nasz powszedni. Chleb to polski towar eksportowy numer jeden
(
Kresa M.
), s. 16-18
artykuł:
Trans kontra cis, cz.1. Wlasciwosci tluszczow, zaleza od skladu kwasow tluszczowych
(
Zbikowska A.
), s. 19-23
artykuł:
Na zdrowie publiczne. Wybrane elementy prawne w zakresie zapewnienia bezpieczenstwa zywnosci i ochrony zdrowia publicznego
(
Kwiatek K.
), s. 24-26
artykuł:
Wskaznik zaufania. Aspekty szacowania niepewnosci w interpretacji wynikow badan mikrobiologicznych
(
Kwiatek K.
,
Osinski Z.
), s. 28-30
artykuł:
Afera zoltkowa w Marriocie. Czy przed wejsciem do restauracji odwiedzac bedziemy musieli notariusza?
(
Leonkiewicz J.
), s. 31
artykuł:
Nowa norma w rodzinie. Identyfikowalnosc zywnosci i pasz wg ISO 22005
(
Dzwolak W.
), s. 32-33
artykuł:
ISO 22005:2007 - nowy standard, znane wymagania
, s. 34
artykuł:
Jak to sie robi w Brukseli. Kontrola jakosci - polwiecze doswiadczen belgijskich
(
Leonkiewicz J.
), s. 36-37
artykuł:
Kyprianou na EuroHiPeCo 2007. Ostatnie odliczanie przed Miedzynarodowymi Targami Higieny EuroHiPeCo 2007
(
Sendal K.
), s. 38-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.