Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Pasze Przemysłowe
Rocznik
2006
Tom
15
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Informacja o badaniu bieglosci laboratoriow ZHW PT 2005
(
Korol W.
,
Bielecka G.
,
Rubaj J.
), s. 2-3
artykuł:
Rentownosc najwiekszych i najdynamiczniej rozwijajacych sie firm paszowych
(
Stulich R.
), s. 5-7
artykuł:
Olej rzepakowy - niedoceniany dietetyczny material paszowy
(
Matyka S.
,
Zelazowska R.
), s. 8-9
artykuł:
Energochlonnosc procesu kruszenia granulatu
(
Zawislak K.
,
Sobczak P.
), s. 10-12
artykuł:
Aspekty prawne rejestracji i stosowania dodatkow paszowych w zywieniu zwierzat zgodnie z Rozporzadzeniem UE 1831-2003
(
Kwiatek K.
), s. 13-14
artykuł:
Wykrywanie i oznaczanie genetycznie zmodyfikowanej soi i kukurydzy w ramach urzedowej kontroli pasz
(
Kwiatek K.
,
Sieradzki Z.
), s. 14-15
artykuł:
Parametry jakosci mikrobiologicznej pasz w Polsce
(
Wojdat E.
,
Kozak M.
,
Kwiatek K.
,
Wasyl D.
,
Hoszowski A.
), s. 15-16
artykuł:
Wplyw stosowania w zywieniu zwierzat genetycznie zmodyfikowanych pasz na zdrowie zwierzat i jakosc zywnosci pochodzenia zwierzecego
(
Sieradzki Z.
,
Kwiatek K.
), s. 17-18
artykuł:
Metody laboratoryjnego wykrywania i identyfikacji przetworzonego bialka zwierzecego w paszach
(
Weiner A.
,
Kwiatek K.
,
Krawczyk I.
), s. 20-21
artykuł:
Substancje przeciwbakteryjne w paszach - metody wykrywania i wystepowania
(
Przenioslo-Siwczynska M.
,
Kwiatek K.
), s. 21
artykuł:
Chorobotworczosc szczepow Clostridium perfringens izolowanych z pasz i od zwierzat
(
Wojdat E.
,
Kozak M.
,
Kwiatek K.
), s. 22
artykuł:
Informacja o wynikach badan GMO wykonanych w KLP Szczecin w ramach Krajowego Planu Kontroli Pasz 2005
(
Markowski J.
,
Korol W.
), s. 25
artykuł:
Rola i znaczenie przemyslu paszowego w Unii Europejskiej - 25
, s. 27
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.