Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1995
Tom
49
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Letnia Szkola Food Product Development - opracowywanie nowych produktow spozywczych
(
Czapski J.
), s. 35
artykuł:
Strategia produktu a mozliwosci rozwoju firmy
(
Mruk H.
), s. 36-39
artykuł:
Opracowywanie nowych produktow spozywczych
(
Surmacka-Szczesniak A.
), s. 40-41
artykuł:
Opracowywanie nowych produktow spozywczych - problemy i kierunki rozwoju
(
Czapski J.
,
Jankowski T.
), s. 42-44
artykuł:
Ucieczka w jakosc
(
Smolinski E.
), s. 47-49
artykuł:
Ohmic Heating rewolucyjna metoda utrwalania zywnosci
(
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 50-51
artykuł:
Zlote Asy dla najlepszych
, s. 52-53
artykuł:
Soki z Robinsona
(
Smolinski E.
), s. 54-55
artykuł:
Zagrozenia i sposoby osiagniecia bezpieczenstwa mikrobiologicznego
(
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 56
artykuł:
Rola i ksztaltowanie barwy produktow spozywczych
(
Czapski J.
), s. 59
artykuł:
Ksztaltowanie wartosci zywieniowej produktow
(
Gawecki J.
), s. 60
artykuł:
Opakowanie jako element jakosci produktu i marketingu
(
Michniewicz J.
), s. 60
artykuł:
Mikrokapsulkowanie skladnikow zywnosci
(
Jankowski T.
), s. 60
artykuł:
Dodatki do zywnosci a ksztaltowanie nowych produktow
(
Rutkowski A.
), s. 61-62
artykuł:
Preparat miofibryli oraz mozliwosci jego wykorzystania
(
Kijowski J.
), s. 62
artykuł:
Priorytetowe kierunki badan z zakresu nauki o zywnosci w Polsce
(
Kijowski J.
), s. 63-64
artykuł:
Food Ingredients Europe'94
, s. 68
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.