Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
1998
Tom
33
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Usuwanie lupiny nasion rzepaku - aspekty surowcowe
(
Minkowski K.
), s. 91-99
artykuł:
Wplyw procesow rafinacyjnych na stabilnosc oksydatywna oleju rzepakowego. Czesc IV. Proces odwadniania
(
Platek T.
,
Wegrowski J.
,
Krygier K.
,
Jerzewska M.
), s. 100-113
artykuł:
Wplyw temperatury procesu uwodornienia oleju rzepakowego na przemiany wielonienasyconych kwasow tluszczowych w nim zawartych
(
Jakubowski A.
,
Braczko M.
), s. 114-126
artykuł:
Wplyw zabiegow technologicznych na zawartosc polienow sprzezonych w wielonienasyconych kwasach tluszczowych oleju rzepakowego
(
Jerzewska M.
,
Platek T.
), s. 127-136
artykuł:
Preferencje tluszczow stolowych dostepnych na rynku poznanskim
(
Flaczyk E.
,
Korczak J.
), s. 137-147
artykuł:
Tluszcze do nadzien i wypelnien cukierniczych [Filling Fats]
(
Ptasznik S.
), s. 148-160
artykuł:
Kinetyka przemian wybranych tluszczow smazalniczych podczas ich magazynowania
(
Drozdowski B.
,
Tynek M.
,
Hazuka Z.
,
Pawlowicz R.
,
Kurzynska A.
), s. 161-170
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.