Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports. Supplement
Rocznik
2002
Tom
20
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
The polymorphism of MSTN, PRNP and CSN3 genes in Charolais cattle
(
Dvorak J.
,
Filistowicz A.
,
Hruska D.
,
Horal P.
,
Vrtkova I.
,
Kubek A.
,
Szulc T.
,
Pomichal S.
)
artykuł:
Effect of selenium content of beef on the redox stability index in the blood serum of calves from ecological farming
(
Matthes H. D.
,
Prokopyuk T.
,
Pastushenko V.
,
Mohammad I.
)
artykuł:
Growth rate of calves and condition of their Red-and-White, Charolais, F1 or R1 dams in relation to the genetic polymorphism of milk proteins
(
Dobicki A.
,
Chladek G.
,
Zachwieja A.
)
artykuł:
Studies on the management of pastures for heifers in Lower Silesia
(
Mikolajczak Z.
,
Pres J.
,
Gawecki J.
,
Luczak W.
)
artykuł:
Sensory traits of 13 culinary cuts obtained from carcasses of young Black-and-White slaughter cattle
(
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
,
Wichlacz H.
,
Strzelecki J.
)
artykuł:
Effect of the calving season on calving ease of crossbred beef cows and vitality and growth rate of their calves
(
Choroszy Z.
,
Choroszy B.
,
Trela J.
)
artykuł:
Selenium content of beef and its effect on drip and fluid losses
(
Simek J.
,
Chladek G.
,
Koutnik V.
,
Steinhauser L.
)
artykuł:
The crop obtained from Sudety mountain pasture depending on soil depth and level of mineral fertilization and liming
(
Bartmanski A.
,
Mikolajczak Z.
)
artykuł:
Molecular genetics in beef cattle breeding - a review
(
Switonski M.
)
artykuł:
Performance testing of young Red-and-White bulls as based on different criteria
(
Kwasnicki R.
)
artykuł:
Additives applied in grass silage production as depending on cultivation intensity of grassland
(
Opitz von Boberfeld W.
)
artykuł:
The effect of selected factors on growth rate of Limousine calves
(
Przysucha T.
,
Grodzki H.
,
Charlampowicz A.
,
Zdziarski K.
)
artykuł:
Slaughter value and meat quality in heifers of different EUROP adiposity classes
(
Wajda S.
,
Daszkiewicz T.
)
artykuł:
The quality of meat from carcasses of young bulls and heifers classified according to the EUROP system
(
Florek M.
,
Litwinczuk Z.
)
artykuł:
Improving the structure uniformity of hides by crossing the Black-and-White cows with beef bulls
(
Zapletal P.
,
Weglarz A.
,
Gil Z.
,
Adamczyk K.
,
Makulska J.
,
Skrzynski G.
)
artykuł:
The yield and composition of beef cows' milk and the results of calf rearing
(
Litwinczuk Z.
,
Krol J.
)
artykuł:
Bio-park as a method of protecting natural pastures in the Sudety Mountains
(
Chudoba K.
,
Dobicki A.
,
Nowakowski P.
,
Mordak R.
,
Twardon J.
)
artykuł:
Fatty acids profile and content of conjugated linoleic acid of meat fat from young cattle, lambs and kids
(
Patkowska-Sokola B.
,
Jamroz D.
,
Bodkowski R.
,
Cwikla A.
,
Wertelecki T.
)
artykuł:
Variation of parameters of the glucose tolerance test [GTT] in growing cattle
(
Panicke L.
,
Fischer E.
,
Staufenbiel R.
,
Reklewski Z.
)
artykuł:
The effect of commercial crossing of cattle on the dietetic traits of beef
(
Grodzki H.
,
Lis O.
,
Nalecz-Tarnacka T.
,
Zdziarski K.
)
artykuł:
Polymorphism of main milk proteins in beef cattle maintained in East-Central Poland
(
Litwinczuk Z.
,
Krol J.
)
artykuł:
In vivo evaluation of growth rate and meat deposition in animals of selected cattle breeds
(
Nova V.
,
Vanek D.
,
Rakos M.
)
artykuł:
Quality of meat from crosses of cows of dairy breeds with beef bulls
(
Trela J.
,
Wichlacz H.
,
Choroszy Z.
)
artykuł:
Quality of meat from commercial beef cattle crosses in relation to the thickness of carcass covering fat
(
Mlynek K.
,
Litwinczuk Z.
)
artykuł:
Heterosis resulting from reciprocal crossing to the paternal component [Red Angus] observed in generation R1 obtained as result of inbreeding
(
Dobicki A.
,
Filistowicz A.
,
Szulc T.
)
artykuł:
The effect of individual Charolais sires on beef production of their crossbred progeny
(
Subrt J.
,
Divis V.
)
artykuł:
Breeding value of crosses from four paternal lines of generation R1 [75 procent Red Angus], obtained as result of inbreeding
(
Dobicki A.
,
Szulc T.
,
Zachwieja A.
)
artykuł:
The effect of share of Holstein blood on fattening performance and carcass grade of slaughter bulls
(
Chladek G.
,
Kucera J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.