Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
1998
Tom
01
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
The influence of selected enzymatic preparations into the yield and chemical composition of root parsley juice
(
Kalbarczyk J.
,
Jablonska-Rys E.
)
artykuł:
Evaluation of young goats carcasses of Polish white ennobled race
(
Korzeniowski W.
,
Jankowska B.
,
Kwiatkowska A.
,
Przala F.
)
artykuł:
Dependence of dried chive [Allium schoenoprasum] quality upon the drying method and storage period
(
Lisiewska Z.
,
Kmiecik W.
)
artykuł:
The influence of microbiological modified bloom plasma on quality of the 'Polish salami' type raw sausages
(
Pyrcz J.
,
Uchman W.
,
Konieczny P.
)
artykuł:
The evaluation of wheat grain odour and colour after gamma and microwave irradiation
(
Warchalewski J. R.
,
Gralik J.
,
Zawirska-Wojtasiak R.
,
Zabielski J.
,
Kusnierz R.
)
artykuł:
Partial substitution of animal fat with plant origin oil in the production of finely comminuted sausages
(
Kowalski R.
,
Pyrcz J.
,
Pietronczyk K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.