Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
System identyfikacji i rejestracji koni
, s. 24-25
artykuł:
Polskie smaki
(
Oleszczynski I.
), s. 26-27
artykuł:
Polskie regulacje prawne dotyczace produktow regionalnych i tradycyjnych
, s. 28-29
artykuł:
Skup bydla rzeznego na podstawie klasyfikacji poubojowej EUROP
, s. 32-34
artykuł:
Nie taki wol straszny - nie zabija
(
Duda Z.
), s. 36-37
artykuł:
Niemiecki zielony punkt dla polskiego producenta
(
Inorowicz J.
), s. 42-43
artykuł:
Dunskie swinie jada do Polski
(
Zalas-Linkowska A.
), s. 44-46
artykuł:
Smaczne bo polskie?
(
Janas A.
), s. 47-50
artykuł:
Szansa dla wolowiny
(
Mikolajczyk E.
), s. 51-52
artykuł:
Uporzadkowanie nomenklatury karboksymetylocelulozy
, s. 54-55
artykuł:
Wstepne warunki rozpoczecia inwestycji w branzy miesnej
(
Piotrowski E.
,
Kien S.
), s. 56
artykuł:
Zarzadzanie marka
(
Staszynska K. M.
), s. 63-66
artykuł:
Sektorowy program operacyjny - Rybolowstwo i Przetworstwo Ryb 2004-2006
, s. 67-69
artykuł:
Komunikat Polskiej Izby Dodatkow do Zywnosci w sprawie aromatow spozywczych zawierajacych w swym skladzie alkohol etylowy [spirytus]
, s. 70
artykuł:
AGROPLUS w trosce o bezpieczna zywnosc. Rozmowa z mgr inz. Anna Popiol, specjalista firmy AGROPLUS od systemow jakosci
, s. 72-73
artykuł:
Gra na czas, czyli pilnuj dluznika
(
Kergel R.
), s. 78-79
artykuł:
Nowa linia produktow firmy Busser Technologie
(
Bagniewski M.
), s. 80-81
artykuł:
Odbudowa marki
(
Kandziora R.
), s. 82
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.