Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Bezpieczne jak mleko. Wybrane aspekty bezpieczenstwa, higieny i trwalosci mleka spozywczego
(
Pluta A.
,
Berthold A.
,
Kycia K.
), s. 12-13
artykuł:
Trans kontra cis, cz.2. Wlasciwosci tluszczow zaleza od skladu kwasow tluszczowych
(
Zbikowska A.
), s. 14
artykuł:
Firma z tradycja. Wywiad z Wojciechem Niedzielskim Prezesem Zarzadu WSK 'PZL-Krosno' SA
, s. 16
artykuł:
Pieczen z gwozdziem. Uwaga na ciala obce
(
Dzwolak W.
), s. 18-19
artykuł:
System TEMPO w oznaczaniu jakosci mikrobiologicznej produktow mleczarskich
(
Kunicka A.
), s. 20
artykuł:
Twoje szkielko i oko. Jak wybrac laboratorium
(
Kwiatek K.
), s. 22-23
artykuł:
J.S. Hamilton liderem niezaleznych laboratoriow badania zywnosci. Wywiad z Wiceprezesem Zarzadu J.S. Hamilton Poland Ltd. Dyrektorem Naczelnym Laboratorium - p. Katarzyna Wesolowska-Mazur
, s. 24-25
artykuł:
Najlepsze przed. Termin przydatnosci do spozycia, a bezpieczenstwo produktu
(
Gibowicz A.
), s. 26-27
artykuł:
Stawka wieksza niz mycie. Dezynfekcja to prawny i moralny obowiazek kazdego producenta zywnosci
(
Dzwolak W.
), s. 28
artykuł:
Bezpieczenstwo produkcji zywnosci
(
Chwieralski A.
), s. 29
artykuł:
Urzadzenia czyszczace dla przemyslu spozywczego
, s. 32-33
artykuł:
Mycie - poczatek dezynfekcji. Slabe punkty w procesie utrzymania higieny
(
Gnacinski P.
), s. 34-35
artykuł:
Bakterie na rekach. Czlowiek, czyli najslabsze ogniwo w utrzymaniu higieny produkcji zywnosci
(
Piepiorka J.
,
Wojtasik I.
), s. 36-37
artykuł:
Jak powstaje Kodeks. Codex Alimentarius w Polsce
(
Chacinska M.
,
Sobieraj M.
), s. 42
artykuł:
Obowiazek bezpieczenstwa
(
Kwiatek K.
), s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.