Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
2010
Tom
19
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Comparative cytogenetic mapping of three genes involved in sex determination in four species of the family Canidae
(
Nowacka-Woszuk J.
,
Switonski M.
), s. 5-12
artykuł:
Estimation of substrate-energetic fluxes in lactating cows
(
Cherepanov G. G.
,
Agaphonov V. I.
), s. 13-23
artykuł:
Responses of mammary amino acid metabolism and aminopeptidase N gene expression to duodenal soybean small peptides and infusion of free amino acids in lactating goats
(
Liu H.
,
Wang L.
,
Wang L.-B.
,
Li S.-L.
,
Cao Z.-J.
), s. 24-36
artykuł:
The effect of breed and dietary level of avocado fat on the N and energy balance in young pigs
(
Grageola F.
,
Sangines L.
,
Diaz C.
,
Gomez A.
,
Cervantes M.
,
Lemus C.
,
Ly J.
), s. 37-48
artykuł:
Lysine efficiency in piglets fed diets with a phytogenic feed additive and conclusion of lysine requirement data
(
Muhl A.
,
Liebert F.
), s. 49-58
artykuł:
Apparent ileal amino acid digestibility and energy utilization in hulless oats [Avena nuda L.] fed to growing pigs
(
Nyachoti C. M.
,
Rigaux L.
,
Woyengo T. A.
,
Kiarie E.
), s. 59-71
artykuł:
Standardized ileal digestibility of amino acids in some cereals, rapeseed products and maize DDGS for broiler chickens at the age of 14 days
(
Szczurek W.
), s. 72-80
artykuł:
Effect of encapsulated and non-encapsulated compound acidifiers on gastrointestinal pH and intestinal morphology and function in weaning piglets
(
Jia G.
,
Yan J.-Y.
,
Cai J.-Y.
,
Wang K.-N.
), s. 81-92
artykuł:
Effects of Echinacea purpurea and Nigella sativa supplementation on broiler performance, carcass and meat quality
(
Nasir Z.
,
Grashorn M. A.
), s. 93-103
artykuł:
Effects of dietary phytic acid on digestibility of main nutrients and mineral absorption in mink [Mustela vison]
(
Denstadli V.
,
Romarheim A. T.
,
Sorensen M.
,
Ahlstrom O.
,
Skrede A.
), s. 104-112
artykuł:
The dietary level of selenite and selenized yeast influences the concentrations of selected fatty acids in the abdominal fat and brain of rats
(
Czauderna M.
,
Kowalczyk J.
,
Krajewska K. A.
,
Michalski J. P.
), s. 113-129
artykuł:
Chemical composition, fungal microflora and mycotoxin content in maize silages infected by smut [Ustilago maydis] and the effect of biological and chemical additives on silage aerobic stability
(
Potkanski A.
,
Grajewski J.
,
Twaruzek M.
,
Selwet M.
,
Miklaszewska B.
,
Blajet-Kosicka A.
,
Szumacher-Strabel M.
,
Cieslak A.
,
Raczkowska-Werwinska K.
), s. 130-142
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.