Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2010
Tom
---
Numer
07-08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07-08
artykuł:
Odpowiadamy na oczekiwania wystawcow. Rozmowa z Dr Andrzejem Byrtem, Prezesem Zarzadu Miedzynarodowych Targow Poznanskich
(
Zarebska A.
), s. 4
artykuł:
Nie ma recepty na Rosje. Refleksje wokol konferencji Instytutu Spraw Publicznych
(
Oniszczuk M.
), s. 5
artykuł:
Niepotrzebne nerwy
(
Falinski M. A.
), s. 5
artykuł:
Smak tradycji w nowoczesnym wydaniu. Rozmowa z Ryszardem Smolarkiem, Prezesem Zarzadu Zakladow Miesnych L-Meat Lukow SA
, s. 22-23
artykuł:
Pol wieku w sluzbie jakosci. Rozmowa z Dr Januszem B. Berdowskim, pierwszym Dyrektorem Polskiego Centrum Badan i Certyfikacji, ekspertem i konsultantem ONZ-UNIDO, audytorem PCBC, DQS i EQQ ds. Certyfikacji
(
Zarebska A.
), s. 24-27
artykuł:
Utrzymujemy pozycje lidera. Rozmowa z dr inz. Wojciechem Henrykowskim, Prezesem Zarzadu Polskiego Centrum Badan i Certyfikacji SA
, s. 28-29
artykuł:
Nasza sila jest interdyscyplina. Rozmowa z Krzysztofem Jankowskim, General Manager TUV SUD Polska Sp. z o.o.
, s. 30
artykuł:
Naturalny partner branzy spozywczej. Rozmowa z Dominikiem Lisiewskim, Audytorem Wiodacym Systemow Zarzadzania Bezpieczenstwem Zywnosci DNV Business Assurance
, s. 32-34
artykuł:
Nie oszczedzamy na inwestycjach. Rozmowa z Karolem Fabianczykiem, Dyrektorem ds. Handlowych firmy Polcargo International
, s. 36-37
artykuł:
Jak certyfikacja - to tylko z nami. Rozmowa z Aleksandrem Bednarskim, Dyrektorem Biura Certyfikacji COBICO, oraz Malgorzata Wegner, Kierownikiem ds. Jakosci Laboratorium COBICO
, s. 38-39
artykuł:
Certyfikowana jakosc pest control. Certyfikat ISO 9001 dla firmy Dalmyt
, s. 40-41
artykuł:
Normy - gwarancja tradycyjnego smaku
(
Rodziewicz J.
), s. 45
artykuł:
Z mysla o przyszlych pokoleniach. Rozmowa z Jozefem Karpinskim, Burmistrzem Miasta i Gminy Ryn
, s. 46-47
artykuł:
Brak rozwiazan systemowych dla przetworcow owocow. Rozmowa z Piotrem Trojanowiczem, Przewodniczacym Sekcji Producentow Zageszczonych Sokow Owocowych KUPS, Prezesem Sokpol Koncentraty
(
Zarebska A.
), s. 48-49
artykuł:
Promujemy nawyki prozdrowotne. Rozmowa z Jolanta Goll, Kierownikiem ds. Jakosci i Regulacji Normatywnych Pepsi Cola General Bottlers Poland
, s. 50-51
artykuł:
Konsolidacja w przemysle spozywczym. Cz.I
(
Szczepaniak I.
), s. 52-54
artykuł:
Odwrocona osmoza - bezpieczne filtrowanie. Cz.I
(
Kowalska H.
), s. 55-57
artykuł:
Bezpieczna zywnosc morska. Cz.II
(
Bykowski P. J.
), s. 58-59
artykuł:
Opakowanie - najlepszy przyjaciel zywnosci? Aktywne oraz inteligentne materialy i wyroby do kontaktu z zywnoscia
(
Nowacka M.
), s. 62-64
artykuł:
Zarzadzanie bezpieczenstwem zywnosci. Fachowa publikacja dla teoretykow i praktykow
(
Nowicki P.
), s. 65
artykuł:
Sto procent smaku. Rozmowa z Anna Urbanska prezes firmy AVO-Werke Sp. z o.o.
, s. 66-67
artykuł:
Jak utrzymac bilans wodny? Fizjologiczne i metaboliczne mechanizmy regulacji
(
Hac-Szymanczuk E.
), s. 68-70
artykuł:
Prozdrowotne czy lecznicze. Naturalne wody wysokozmineralizowane
(
Latour T.
), s. 72-73
artykuł:
Na parze lub w mikrofalach. Jak zachowac w warzywach cenne witaminy
(
Czarniecka-Skubina E.
), s. 74-76
artykuł:
na czym polega dobre gotowanie? Zasady prawidlowej obrobki cieplnej zywnosci roslinnej
(
Hac-Szymanczuk E.
), s. 77-79
artykuł:
Ser na kazda okazje. Rozmowa z Ryszardem Pizior, kierownikiem Dzialu Handlu i Marketingu Okregowej Spoldzielni Mleczarskiej we Wloszczowie
, s. 80-81
artykuł:
Gotowi na zagrozenia. Miedzynarodowa konferencja weterynaryjna w Lomzy
, s. 82-84
artykuł:
W nadmorskich okolicznosciach. Walne zebranie Stowarzyszenia Rzeznikow i Wedliniarzy RP
, s. 85
artykuł:
Rozwoj gospodarki przez promocje eksportu. VI Konferencja Programowa Stowarzyszenia Eksporterow Polskich
, s. 86
artykuł:
W obronie najmlodszych. Inicjatywa Polskiej Federacji Producentow Zywnosci
, s. 87
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.