Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2000
Tom
48
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
O kondycji rzemiosla piekarskiego i obecnosci na Polagrze
(
Kania-Lentes P.
), s. 4
artykuł:
Charakterystyka mikroflory podstawowych surowcow stosowanych w piekarnictwie i cukiernictwie
(
Zakowska Z.
,
Piatkiewicz A.
), s. 14-17
artykuł:
Produkcja chleba razowego
(
Kownacki J.
), s. 18-19
artykuł:
Modernizacja bazy technicznej
(
Gubala W.
), s. 20-21
artykuł:
Ekologiczna produkcja pieczywa
(
Kownacki J.
), s. 22-23
artykuł:
Regionalne spotkania piekarzy i cukiernikow
(
Uszpalewicz U.
), s. 26
artykuł:
Piece modulowe Helios
, s. 28-30
artykuł:
Mestrukton-Pol oferuje szeroka game maszyn piekarskich i cukierniczych
, s. 34
artykuł:
Amerplast produkuje w Polsce juz od roku
, s. 40
artykuł:
Meksyk - o dawnych i wspolczesnych wyrobach piekarskich i ciastkarskich
(
Piesiewicz H.
), s. 42-46
artykuł:
Ile nalezy dodawac drozdzy
(
Jarosz K.
), s. 48-49
artykuł:
W poszukiwaniu nowych smakow pieczywa
(
Lazarowicz A.
), s. 50
artykuł:
Masa czekoladopodobna i polewa kakaowa
(
Gasparska R.
), s. 54-55
artykuł:
Wdrozenie systemu zapewnienia jakosci ISO 9001 w malych firmach na przykladzie Wytworni Aromatow Spozywczych Hoffmann w Steszewie
(
Hoffmann B.
), s. 59
artykuł:
Szprycowane figurki
(
Kania-Lentes P.
), s. 60-61
artykuł:
W kazdym zawodzie mozna byc artysta - jesli sie chce
(
Kania-Lentes P.
), s. 64-65
artykuł:
Po drugiej stronie Chinskiego Muru
(
Kandulski W.
), s. 66
artykuł:
Doskonale lody z automatu ze skrobiami specjalistycznymi
, s. 74-75
artykuł:
Nowe wyposazenie technologiczne przemyslowej produkcji lodow
(
Postolski J.
), s. 76
artykuł:
BHP w transporcie recznym
(
Stukowski A.
), s. 78-79
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.