Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Do czasu akcesji bedziemy gotowi
(
Wojciechowski T.
), s. 10-13
artykuł:
Rada Gospodarki Pienieznej w przededniu integracji
, s. 14
artykuł:
BSE - zagrozenia czy histeria?
(
Kolodziej P.
), s. 15-17
artykuł:
Porownanie uregulowan prawnych w Polsce i UE. Cz.III
(
Mikolajczak B.
), s. 18-19
artykuł:
HACCP w nowej szacie
(
Grochowska M.
), s. 22-23
artykuł:
System HACCP - aktualny stan prawny
(
Turlejska H.
), s. 26-27
artykuł:
H4 - nowe prawo unijne
(
Jarecki A.
), s. 28-29
artykuł:
W drodze do Europy
(
Korzycka-Iwanow M.
), s. 30
artykuł:
HACCP - dzialania korekcyjne. Cz.VIII
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Sikora T.
), s. 32-34
artykuł:
Zakladowe Kodeksy GMP-GHP
(
Dzwolak W.
,
Dzwolak I.
), s. 35-36
artykuł:
Dynamiczny rozwoj dzieki zaawansowanej technologii
, s. 37
artykuł:
Kandydaci do znaku Liderzy Jakosci Zywnosci. Zaklady Miesne Zakrzewscy - tradycja i nowoczesnosc
, s. 38-39
artykuł:
ZPZ Szymanow to gwarancja wysokiej jakosci produkowanych wyrobow
(
Sitkowska E.
), s. 40-41
artykuł:
Zespol realizacji projektu
(
Daniecki W.
), s. 42
artykuł:
Mycie i dezynfekcja. Systemowe podejscie. Cz.III
(
Kwiatek K.
), s. 46
artykuł:
CID LINES
, s. 47
artykuł:
Federacja Pest Control. Potrzeba profesjonalnego podejscia
, s. 49
artykuł:
Znakowanie ekologiczne opakowan. Cz.II. Obowiazujace znaki i ich projekty
(
Zakowska H.
), s. 50
artykuł:
Wedzenie dymem. Cz.II
(
Michalski M. M.
), s. 51
artykuł:
Co dalej z polskim miesem?
, s. 52
artykuł:
Mleko w przeddzien wejscia do Unii Europejskiej
, s. 53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.